torsdag 29. oktober 2009

Ryddet i listene

Jeg har de siste dagene gått gjennom og ryddet litt slik at listene skal bli best mulig å bruke :)

Fire blogger er flyttet fra listen for primært hage til den som er beregnet på de som blogger litt om annet også.
* Lins blogg
* Min økologiske hage
* I mitt drivhus
* Velkommen til Torill's hagedagbok. En frøtullings verden....

Seks blogger er tatt ut av listene ettersom de har for lite hageinnhold til at de passer inn på hageblogger-samlingen, (minimum halvparten av innleggene om sommeren). Det er strålende blogger alle sammen, de blogger bare ikke så mye om hage. (Det er fritt frem for å melde seg på igjen senere om de starter å blogger mer hagerelevant).
Jeg lenker de her slik at dere har mulighet til å bokmerke eller følge eller abonnere på bloggene. (Alt Godt er primært mat, de andre er primært interiør)
Jeg har også tatt ut blogger som ikke har blitt postet i på de siste fire måneder. Jeg fjerner jevnlig inaktive blogger, jeg setter bloggene gjerne inn igjen om de atter blir aktive.

onsdag 21. oktober 2009

Nye blogger oktober

Ikke så mange nye blogger for tiden, men her er da iallefall en ny:
I min hage: Hageblogg med kunst attpå.

Har du en blogg som kunne passe inn på listene? Ta kontakt i kommentarfeltet på denne posten. Jeg fører kun på blogger som ber om det, men jeg vil svært gjerne ha alle hagebloggerene her!

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger