tirsdag 26. april 2011

Enda flere nye hageblogger i april

Kjempeartig med så mange nye blogger! Velkommen skal dere være :)
* The Rocky Gardenshow: hageblogg
* Fjellhøy: hageblogg
* Ritas fryd: hageblogg
* Livet i Nesheimhuset: hageblogg
* Det gror i hagen i Grubba: hageblogg
* Moms garden: hage og hus
* Turid uten tresko: Hage, hobby, interiør
* Huset i skogen: Hus og hage
* 4 i Kjellandsgata: Hage og husoppusing.
* Haveplanter: Dansk hageblogg

oppdatert:
* Den hemmelige hagen - Ingrid Andrea: hageblogg

Listen lengst til høyre er nå full, og de fleste nye blogger havner derfor i den midterste listen, selv om de er rene hageblogger. Den danske listen finner du nedenfor i denne kolonnen.

Har du en hageblogg? Om du oppfyller disse kravene så setter jeg deg gjerne på listen. (Spiller ingen rolle hvilken plattform du blogger på).
Legg igjen en kommentar i nyeste innlegg.
Har du uttrykt ønske om å få stå på listen, men ikke blitt satt på eller fått avslag. Si i fra, det hender det går surr for meg om kommentaren ikke kommer i de nyeste bloggpostene.

mandag 11. april 2011

Nye hageblogger april2

Nye til listene:
* Kolonihagelivet: Hageblogg
* Vegen mot vår egen hage: Hageblogg
* Hagekompaniet: Hageblogg
* Blomster og bier: Hage mm.
* Livet med Lillemor: Hage, interiør og familie.
* Perogkari: Hage mm.

Har du en hageblogg? Om du oppfyller disse kravene så setter jeg deg gjerne på listen. (Spiller ingen rolle hvilken plattform du blogger på).
Legg igjen en kommentar.
Har du uttrykt ønske om å få stå på listen, men ikke blitt satt på eller fått avslag. Si i fra, det hender det går surr for meg om kommentaren ikke kommer i de nyeste bloggpostene.

onsdag 6. april 2011

Ønsker bilder av bloggere til foredraget om hageblogging på hagemessa.

Jeg har blitt invitert av hageselskapet til å holde foredrag om hageblogging på Hagemessen til helgen. Jeg sitter og jobber med foredraget, og fikk akkurat en strålende ide om å lage en collage av bilder av dere norske hagebloggere.

Så om du har lyst til å være en av mange hagebloggere som ønsker de som er på foredraget velkommen inn i hagebloggverdenen så send meg et bilde av deg selv, profil eller helfigur. Gjerne rufsete i hagen.
epostadresse: anne @ moseplassen.com

Planen er å sette de sammen på ett ark, og så skriver jeg en liten tekst under bildet ala "Anne fra Moseplassen" (ikke skriv på bildet, jeg fikser selv). Jeg kommer kun til å gjennomføre prosjektet om jeg har 16 bilder eller flere, så de av dere som er beskjedne skal vite at dere kommer til å stå mange sammen :)

tirsdag 5. april 2011

Nye hageblogger april

* Mitt hageliv: Hageblogg
* Beitehagen: Hanne med Grønn Lykke har startet ny blogg
* Lysthagen: Hageblogg med litt mat
* Gleder og alvor: Hage mm
* Vækerød interiør og hage: Hage og interiør
* Hage og hus: Hage og interiør mm.
* Skogstorpet Tradgårdsblogg: Svensk hageblogg

Har du en hageblogg som oppfyller disse kravene? Meld deg på listene her ved å legge igjen en kommentar.

Våren er her! Finn frem til et vårtegn og meld deg på konkurransen :)

Hageblogger3

 • Gjester i hotellet! - Det var utrolig gøy å oppdage at vi har hatt gjester i insekthotellet vårt i vinter! Det betyr at noen insekter setter pris på både beliggenheten og innred...
  for 3 uker siden
 • Endeleg er kokeboka her! - Årets diggaste kokebok er endeleg klar. Kjøp boka i din lokale bokhandel, eller bestill direkte frå forlaget her. Noko av det aller beste med å laga bøker,...
  for 8 måneder siden
 • Georgine eller Dahlia? - I barndommen så hadde farmor et helt fantastisk bed av Dahlia, som hun kalte dem. Bedet flommet over av blomster, og det stod på framsiden av en steingard ...
  for 8 måneder siden
 • Fortryllende snøballbusk - I vår tok vi en sjanse og kuttet bort en hel del gamle greiner på den gamle snøballbusken som står i hyttehagen vår. Årsaken var at den i fjor var full av ...
  for 11 måneder siden
 • Formere bærbusker. - Tiden er inne for å lage flere bærbusker. Den metoden som de fleste er kjent med er `grein avlegging`, altså en grein bøyes ned til jorden med en stein m...
  for ett år siden

Svenske og danske hageblogger