fredag 18. januar 2013

Hagemessa 2013 (Oslo). Noen som vil lage hagebloggerstand?


I 2012 hadde hagebloggerene egen stand på Hagemessa. Jeg organiserte det, og en herlig gjeng hagebloggere sto på stand. Både de som sto på stand og jeg som organiserte, samt de som kom innom var enige om at dette var gøy :)

12-14. april er det hagemesse igjen. Holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Noen som har lyst til å organisere Hagebloggerstand i år? Jobben vil bestå av å skaffe andre hagebloggere til å stå på stand, fordele vakter, være kontaktperson opp mot hagemessen. Det er slettes ikke mye som må gjøres, det meste kan deligeres vekk. Jeg tok "litt" av i fjor og lagde en veldig forseggjort stand, det trengs ikke, dere kan gjøre så mye eller lite ut av pyntingen av standen som dere ønsker. Det eneste som trengs er egentlig smilende hagebloggere som prater med de som kommer innom, alt annet er krydder :)

Jeg er opptatt med annet akkurat da og kommer ikke til å ta på meg å holde hagebloggerstand, men håper det er noen andre som vil dra igan.

Spør i vei om dere lurer på noe!
Klem Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger