torsdag 15. september 2011

momlemomle, av og til får jeg ikke til alt jeg vil.

Jeg gremmes, av og til så kommer jeg bakpå med ting, og så blir det nesten uoverkommelig å rydde opp. Det har skjedd nå med å oppdatere hvilken blogger jeg har lagt til. De fleste har blitt lagt til på selve listene ganske raskt etter at de meldte seg på, men så har jeg aldri kommet så langt som til å lage denne posten hvor jeg forteller hvem jeg har lagt til. Og jo lengre tid det går, jo mer pes blir det å få det gjort. Uff.

Så, nå tror jeg at jeg at jeg må kaste inn håndkleet og si at det ikke blir noen slik "disse er lagt til" post. Beklager til alle dere som så går glipp av denne ekstra oppmerksomheten.

Sunniva som skrev kommentar 12. september. Profilen din er låst så jeg kommer ikke til bloggen. Legg inn adressen her så skal jeg legge deg til :)

Og har du en hageblogg som ikke står på listene her så meld deg på! Jeg vil gjerne ha dere med, alle sammen :D

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger