Hvordan bli satt på listene

Alle kan stå på blogglistene på Hageblogger.no så fremt de oppfyller kravene:
1. Bloggen må i hagesesongen ha minst halvparten hageinnhold (les her hva jeg legger i hage), det skal også være litt hage i vintersesongen.
2. Du må ha skrevet minimum fem innlegg/poster.
3. På innmeldingstidspunktet må halvparten av de ti siste innleggene være hagerelevante, det vil si at dersom du ikke blogger mye hage om vinteren så vent med å melde deg inn til våren.
4. Bloggen må være skrevet på norsk eller fra Norge for å stå på hovedlistene. Også danske og svenske bloggere er velkommen, det er en egen liste for disse, disse bloggene bør være rene hageblogger og på enten dansk eller svensk.

Dersom din blogg oppfyller disse kravene og du ønsker å bli inkludert så send meg en epost på: (anne @ moseplassen.com) (fjern mellomrommene). 


PS: Det er tre ulike type lister. Jeg må legge dere inn i de som dere ser her på Hageblogger.no, mens de fylkesvise og herdighetssonesorterte må dere legge dere inn manuelt. (Se lenker i toppen av bloggen).

Hageblogger med brysom kode

  • Snart tid for å så..! - Om noen få dager skal såutstyret hentes frem igjen. Chili er blitt en gjenganger, og for første gang skal jeg så Blodbeger og Engletrompet. Da hagen ble «p...
  • Sarah Bernard - En sprø og litt seig bunn, smørkremen som smelter i munnen sammen med det mørke sjokoladetrekket gir en himmelsk smaksopplevelse. Sarah Bernard er favoritt...
  • Velfortjent pause! - Jeg vil gjerne få ønske dere alle en riktig god helg! Det er vinterstemning her på Østlandet akkurat nå. Men jeg har noen høstbilder som...

Svenske og danske hageblogger