onsdag 5. mai 2010

Nye blogger og to konkurranser

Nye blogger uke 17, beklager forsinkelsen!
Dyvekes hage: Hageblogg
Sjelefred i hagen: Hageblogg
Matias i Fjera: Hageblogg
Hannas Hageblogg: Hageblogg
Den lille krukkehagen: Bea har flyttet litt rundt, men dette er hennes nye hageblogg

Hageblogger som ikke står på listene må gjerne melde seg! Her er alle velkommen med sine hagefunderinger, enten du er superhager eller helt nybegynner :)

Har du løkblomster i hagen? Lyst til å vise frem din favoritt? Bli med på uhøytidelig konkurranse på Moseplassen, hvor vi kårer Frøken Løk 2010


NIB, Norske interiørblogger, har hver mnd en utfordring, og temaet denne gangen er uteplass. Du kan delta med nytt blogginnlegg eller gammelt. Alle kan være med, du trenger ikke være medlem av NIB.

14 kommentarer:

  1. Hei.
    Eg har tidligere fått en plass her inne med bloggen min "Romantikk i Hagen". Nå har eg forandret navnet til "Drømmen om en Romantisk Hage" Med Drommenomenromantiskhage.blogspot.com som adresse.Og håper på en plass her igjen med bloggen min. :)
    Mvh.
    Catharina

    SvarSlett
  2. Vil veldig gjerne ha min blogg med om jeg kan, men jeg er fullsstendig amatør innen hage, men forøker å godt jeg kan, blogg adressen min er:

    http://ah09-magnolia.blogspot.com/

    SvarSlett
  3. Jeg blogger om livet på landet og det går mest i hage.

    Flott med en samling av hagebloggene som finnes!!

    SvarSlett
  4. Hei!
    Jeg er ganske så fersk i denne bloggeverdenen. Hadde vært hyggelig å komme med her!
    Hilsen Line

    SvarSlett
  5. Heisann
    Jeg er superamatør innen hage, men med en tomt på 1,6 mål og stadig voksende interesse for hage vil jeg veldig gjerne være med her.

    Blogger om interiør, håndarbeid, hage og ellers det som opptar meg i nuet.

    SvarSlett
  6. Hei Anne!!
    Kommer til å legge ned hagebloggen min nå. Har en til blogg og klarer ikke være aktiv med to blogger!!
    Vil gjerne fjerne hagebloggen min fra listen.....men vil ha min andre blogg olsen-liven.blogspot.com inn på "hage og litt annet" siden jeg fremdeles kommer til å ha hageinnlegg :o)
    Ordner du dette for meg ???

    ha en fin kristi himmelfartsdag :o)

    SvarSlett
  7. Hei alle sammen. Jeg har ikke glemt dere men er i så dårlig form at jeg ikke rekker over det jeg burde. Beklager forsinkelsen!

    SvarSlett
  8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  9. Vil gjerne legges til på hageblogger! Utrolig flott inspirasjonside!
    www.nr141.blogspot.com er adressen

    SvarSlett
  10. Kjempehyggelig med dere som vil legges til :) Jeg er sjuk for tia, så det går treeegt med meg, men nå har jeg da fått lagt til å på listene, også kommer det en slik presentasjonspost ganske snart.. Det er nå listene som er viktigest da.

    AH09, du har vært på listene i eeeeeeevigheter ;) Men jeg har nå flyttet deg over fra hageogmer til hage, det ser ut til å passe best nå i allefall.

    Jeg har også slettet noen av de bloggene som ikke har blitt oppdatert på lenge. Om du har en blogg som har stått her før så og atter blir aktiv så er det fritt frem for å melde seg på igjen :)

    SvarSlett
  11. Hei!

    Sriver en del om hage og planter så jeg tenkte att jeg kunne melde meg på her =)

    http://gledeimittliv.blogspot.com/

    SvarSlett
  12. Kanskje jeg og kan kalles en hageblogger,det hadde ihvertfall vært kjekt å komme med her: )

    SvarSlett
  13. Hei!
    Jeg har startet en blogg om haging og min planteterapi. Vil gjerne inn på listen din om jeg kan.
    Bloggen heter "Deilig er jorden", og adressen er http://lonebu.wordpress.com/

    mvh
    Lone

    SvarSlett
  14. Hei igjen
    Jeg sendte deg en kommentar i går med en ny hageblogg lonebu.wordpress.com. Denne har nå fått ny adresse: deiligerjorden.wordpress.com og heter Deilig er jorden. Beklager at det ble to meldinger til deg! Flott at du har denne listen, og jeg glad om du tar meg med.

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger