mandag 9. august 2010

Nye blogger August runde 2.

Herlige nye blogger til listene:
* Be*Hage: Hageblogg
* Bestemors hage: Mest hage, litt hus
* Mammas blommor: Svensk hageblogg
* AnKa´s hobby: Hage og hobby

Har du en hageblogg som ikke står på listene? Meld deg på i kommentarfeltet!

8 kommentarer:

 1. Hello, nice initiatief for all blogs at the lists.
  I have one to, am i good enough for yoing your list?

  SvarSlett
 2. Heisann! Eg har Meg om mitt, men har no lagt den litt på is og gått over til www.deringenskulletru.blogspot.com. Den kjem til å handle om mykje av det same, mykje hage og mykje hus sidan me skal pusse opp to gardshus og ein stor hage. Kan du bytte?

  Takk!

  SvarSlett
 3. Hei, mange fine hageblogger samlet her. Jeg har en blogg på www.tanteshage.blogspot.com. Jeg vil sette pris på å få bli med på siden.

  SvarSlett
 4. Marian. Thank you for your interest, but it is a requirement for listings on this page that the blog is written in Norwegian, Swedish or Danish (and as an exception in English if the writer is Norwegian). That means unfortunately that your blog does not qualify.

  Dere andre, jeg skal ta fatt i å oppdatere lister nå, har hatt en litt dårlig uke så jeg har drøyd litt med å føre opp nye.

  SvarSlett
 5. Hei, masse flott og spennende om hage her. Jeg har også laget en hageblogg siden i vår. Det har blitt mest bilder og lite skriving så lang. Bildene taler jo flott de også, men satser på å komme sterkere tilbake med skriverier når kveldene blir kortere igjen.
  Bloggen min finner dere på:www.livsblomster.blogspot,com

  SvarSlett
 6. Hei Anne!
  Er du snill og flytter meg over til hage og litt annet?

  Hilsen Hilde i Det lille huset i skogen (som snart er til salgs, men bloggen består)

  http://hlbakkensvidereverdigheter.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg har nettopp startet min hageblogg 'Hagen på Kuretoppen. En hageblogg med digresjoner'. Jeg driver og jobber fram en form på den, men jeg tror nok kanskje den passer best under kategorien 'Hage og litt annet'. Her er lenken:
  http://trine.waaktaar.com

  SvarSlett
 8. Hei igjen! jeg la inn en kommentar med link til den nystartede hagebloggen min i et innlegg lengre nede her, men tenkte jeg kunne skrive det her også i tilfelle du ikke sjekket det innlegget. ;)
  www.ninashage.blogspot.com

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Gjester i hotellet! - Det var utrolig gøy å oppdage at vi har hatt gjester i insekthotellet vårt i vinter! Det betyr at noen insekter setter pris på både beliggenheten og innred...
  for 3 uker siden
 • Endeleg er kokeboka her! - Årets diggaste kokebok er endeleg klar. Kjøp boka i din lokale bokhandel, eller bestill direkte frå forlaget her. Noko av det aller beste med å laga bøker,...
  for 8 måneder siden
 • Georgine eller Dahlia? - I barndommen så hadde farmor et helt fantastisk bed av Dahlia, som hun kalte dem. Bedet flommet over av blomster, og det stod på framsiden av en steingard ...
  for 8 måneder siden
 • Fortryllende snøballbusk - I vår tok vi en sjanse og kuttet bort en hel del gamle greiner på den gamle snøballbusken som står i hyttehagen vår. Årsaken var at den i fjor var full av ...
  for 11 måneder siden
 • Formere bærbusker. - Tiden er inne for å lage flere bærbusker. Den metoden som de fleste er kjent med er `grein avlegging`, altså en grein bøyes ned til jorden med en stein m...
  for ett år siden

Svenske og danske hageblogger