fredag 11. mars 2011

Nye hageblogger mars 2

Det er vår, og det spirer og gror i hagebloggverdenen også :) Ikke glem å melde deg på om du har en hageblogg og ikke står på listen!

Nye hageblogger:
* Hagefryd: hageblogg
* Lille tomat: Tomatblogg
* Fagerdala Tradgård: svensk hageblogg
* Mitt gamla hus: svensk hageblogg
* Tradgårdsmesterdrømmar: svensk hageblogg

Om du har lyst på en real dose hageglede og sommerdrømmer denne helgen så anbefaler jeg deg å titte innom konkurransen og alle de fine bidragene som har kommet inn. Kanskje du blir inspirert til å levere et bidrag selv også? Jeg tar i mot pr epost fra de av dere som ikke har egen blogg :)

1 kommentar:

  1. Hej, det hade varit kul att nå lite läsare i våra grannländer. min blogg handlar om det som inspirerar mig i mitt arbete med trädgårdsdesign och allt som rör trädgård i stort. Jag är tacksam om min blogg får vara med på denna sidan!
    MVH
    Jens

    http://www.tradgardsdesign-jens.blogspot.com

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger