søndag 29. mai 2011

Registrer hagebloggen din etter fylke og herdighetssone!

Mange blogglesere er på jakt etter hageblogger med samme klimaforhold eller innenfor bestemte landsdeler. Derfor har jeg nå laget slike lister. Listene er satt opp slik at hver enkelt registrerer sin egen blogg, og nå håper jeg DU går inn og registrerer din! (Av tekniske grunner har jeg plassert listene på Moseplassen).


Og så vil jeg samtidig oppmuntre alle til å fortelle venner, enten via blogg, facebook eller over kafebordet om gleden over å lese hageblogger! Hageblogger.no tar deg nå til denne siden, og det er en adresse det er enkelt å huske. Vær med og spre det glade hagebudskap!

9 kommentarer:

 1. Hei! Jeg ønsker å bli lagt til i listen over "Hage og litt annet".

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg ønsker å bli lagt til i listen over "Hageblogger"

  SvarSlett
 3. så vakker syrin... og du fikser du magnys lille krkrinkelkrok til magdalena..?
  klem og fin helg!
  magny

  SvarSlett
 4. Bare lurer på om jeg har blitt sletta her, om så er så vil jeg gjerne inne igjen

  SvarSlett
 5. Akkurat en sånn samleside jeg har ønsket meg! Vil gjerne få være med i listen "Hage og litt annet". Skriver mest om interiør i vinterhalvåret, men om sommeren er det mine mer og mindre vellykkede hageprosjekter som får mest oppmerksomhet i bloggen.

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Jeg vil gjerne bli lagt til i Hage og litt annet. Jeg har mest fokus på hage, men av og til vil nok både interiør og tankespinn dukke opp :)

  SvarSlett
 7. Hei. Har skiftet navn på bloggen min Drømmen om en romantisk hage. Denne heter nå shabby chic og lavendel. Er litt usikker på om eg har fått gjort navneendringen på riktig måte slik at bloggen min fremdeles er tilgjengelig for eventuelle besøkende. Men om den fungerer slik den skal, vil eg gjerne fortsette å ligge inne her på hageblogger.
  Klem fra Catharina.:)

  SvarSlett
 8. Kanskje eg skulle ha ligget under kategorien hage og litt annet siden eg også har ett og annet innlegg om interiør blant annet. :)
  Catharina

  SvarSlett
 9. Hei!
  "Drømmefangeren i Helenes Hage" har bytter navn til "Alt som er Vakkert"

  Fint om du kan oppdatere!!

  Klem,
  Helene

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Endeleg er kokeboka her! - Årets diggaste kokebok er endeleg klar. Kjøp boka i din lokale bokhandel, eller bestill direkte frå forlaget her. Noko av det aller beste med å laga bøker,...
  for 3 måneder siden
 • Georgine eller Dahlia? - I barndommen så hadde farmor et helt fantastisk bed av Dahlia, som hun kalte dem. Bedet flommet over av blomster, og det stod på framsiden av en steingard ...
  for 3 måneder siden
 • Fortryllende snøballbusk - I vår tok vi en sjanse og kuttet bort en hel del gamle greiner på den gamle snøballbusken som står i hyttehagen vår. Årsaken var at den i fjor var full av ...
  for 5 måneder siden
 • Se hva jeg fant! - Snakk om hyggelig overraskelse! Jeg var på trilletur i dag, på den vanlige runden gjennom skogen. Ved turveien stod et bord med bunter av rabarbra og et hy...
  for 6 måneder siden
 • Formere bærbusker. - Tiden er inne for å lage flere bærbusker. Den metoden som de fleste er kjent med er `grein avlegging`, altså en grein bøyes ned til jorden med en stein m...
  for 8 måneder siden

Svenske og danske hageblogger