fredag 15. april 2016

Hagemessa på Lillestrøm!

Denne helgen er det hagemesse på Norges Varemesse på Lillestrøm. Jeg kommer til å samle lenker til blogginnlegg her utover helgen. Tips meg gjerne i kommentarfelt eller pr epost!


Bloggposter fra hagemessa:
- Vivis hagerom
- Perlys hemmelige verden
- Spirea
- Skyggebalkongen
- Vårli
- Fru Halds hage - Furulunden
Selv kan jeg ikke dra på messa i år, så jeg gleder meg til å følge med på deres rapporter :D

2 kommentarer:

  1. Hei ! Spurte en gang før om jeg kunne få bli med igjen under Hage og litt til og fikk ja. Men eg kom ikke med så jeg spør igjen, jeg. Sikkert bare en forglemmelse (derfor spør eg på nytt) eller kanskje eg har for lite hagestoff (på vinteren er det lite hageblogging) mvh Anne http://annekablogg.blogspot.no/

    SvarSlett
  2. Heisann, det ser ut til at min blogg (Grønn fryd hos Monique) av en eller annen grunn plutselig er falt ut av listen over haveblogger siste dagene. Håper jeg kommer på plass igjen ganske snart!

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger