søndag 10. august 2008

Nye blogger uke 33.

Her er denne ukens nye blogger.
Morgendugg, Fersk hageblogg

4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Jeg har bare et lite spørsmål ang å bli "synlig" på nettsiden din - skal jeg legge inn at jeg har oppdatert nettsiden når jeg legger til nye innlegg eller kommer dette automatisk? Herlig side du har laget med samling av hageblogger - jeg har nå lagt til link til denne siden fra min blogg! ;o)

  Vennlig hilsen Tonerose
  http://itoneroseshage.blogspot.com

  SvarSlett
 2. du, jammen bra du sa i fra. Jeg hadde glemt å sette deg på listene... sorry. Men nå er du der, og da skjer alt av seg selv :D

  Om noen andre oppdager noe tull med listene så si endelig i fra!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg er ny blogger, og kommer nok til å blogge en del om hage. Håper du kan sette meg på listen din! :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Nå har jeg endelig kommet i gang med hagebloggen min, fint om den også kan komme med i listen over hageblogger i tillegg til pelargoniumbloggen.

  Hilsen fra Wenche
  http://twinshage.blogspot.com/

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger