mandag 15. mars 2010

Nye blogger uke 10.

Ingen nye norske blogger denne uken, men, jeg har lagt til den strålende bloggen til Claus Dalby i den (magre) listen over svenske og danske blogger. (Ligger rett under her.)
Claus Dalby er dansk og programleder for flere hageprogram (bla Drivhusdrømme som starter i morgen på NRK, sendetider og nett-tv), og forfatter for flere lekre hagebøker. Han har nå altså startet en flott hageblogg som jeg hjertelig anbefaler :)


Jeg har nå også kommet i gang med hage-tv-program-oversikten, siden oppdateres fortløpende utover våren og sommeren.


8 kommentarer:

 1. Hei og hopp.
  Jeg er i gang med å pusse opp siden. Det tar jo sin tid for jeg orker ikke å gjøre masse om gangen, så bær over med meg.

  Dette er nå et eksperiment også da. Dersom dere synes det blir veldig rotete med tre lister og bilder, så si endelig i fra. Planen er å gjøre litt mere, også sette opp en avstemning på om det skal være som nå eller som det var før eller som noe helt annet.

  Så ikke fortvil om du hater det slik det er nå, si i fra!

  SvarSlett
 2. Det er et eller annet med de to siste layout'ene som for IE8 til å gå forferdelig tregt. Vet jeg burde bytte til en skikkelig browser, men gammel vane... ;-)

  SvarSlett
 3. Flott tilbakemelding Bjørnar!
  Dette er akkurat sånnt som det er genialt at folk sier i fra om. Vi kan ikke ha noe av at siden laster tregt i IE8.
  Jeg veit det er problemer med IE6, det kan jeg akseptere, men ikke IE8

  Denne layouten jeg har nå er via en ny mal som blogspot tilbyr, den er helt fersk, så jeg har vært litt skeptisk til å bruke den her, nettopp fordi jeg fryktet slike bugs.

  Det blir vel å pønske litt mer tror jeg...

  SvarSlett
 4. Jeg synes denne siden var fin og oversiktelig. Så kjekt med tips om bloggen til Claus Dalby. For noen vakre bilder!!! Helt spesielle!
  Om noen klarer å lage flotte ig oversiktelige nettsider, så er det deg! I tillegg til alt det andre spennende du driver med, altså:o)
  Ønsker deg en flott helg. Gleder meg til å følge deg videre fremover våren:o)

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Forandringene ser fine ut foreløpig. Det virker mer oversiktelig nå:) Du gjør en god jobb.
  Ha en fin søndag.
  Marilyn

  SvarSlett
 6. Hejsa Anne
  Så lige at hvis man skal gøre opmærksom på en haveblog skal det skrives i det sidste indlæg.
  Så her kommer mit link: http://www.9haven.dk

  SvarSlett
 7. Synest den nye sida er ryddig og oversiktleg.
  God Påske !!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Eg har startet min egen lille hageblogg som har fått navnet Romantikk i hagen. Kunne godt tenke meg å få plass her inne med andre hageinterreserte bloggere:)
  Linken til min blogg er:
  http://www.romantikkihagen.blogspot.com

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Godt nytt hageår! - 2017 har vært et spesielt år for meg! Vi ble foreldre til en liten tass på denne tiden i fjor, så jeg har hatt mammapermisjon dette året. Det har vært et f...
  for én måned siden
 • Endeleg er kokeboka her! - Årets diggaste kokebok er endeleg klar. Kjøp boka i din lokale bokhandel, eller bestill direkte frå forlaget her. Noko av det aller beste med å laga bøker,...
  for 5 måneder siden
 • Georgine eller Dahlia? - I barndommen så hadde farmor et helt fantastisk bed av Dahlia, som hun kalte dem. Bedet flommet over av blomster, og det stod på framsiden av en steingard ...
  for 5 måneder siden
 • Fortryllende snøballbusk - I vår tok vi en sjanse og kuttet bort en hel del gamle greiner på den gamle snøballbusken som står i hyttehagen vår. Årsaken var at den i fjor var full av ...
  for 8 måneder siden
 • Formere bærbusker. - Tiden er inne for å lage flere bærbusker. Den metoden som de fleste er kjent med er `grein avlegging`, altså en grein bøyes ned til jorden med en stein m...
  for 10 måneder siden

Svenske og danske hageblogger