mandag 20. august 2012

Rose i sol :)

hehe, dette innlegget er her ene og alene fordi jeg surra med am og pm på gjesteblogginnlegget så det ble postet tilbake i tid, i stedet for å bli lagt inn som automatisk postet senere... Kom innom i kveld igjen, da er det gjesteblogginnlegg fra Rantenhagen! Og i mens så kan du jo svinge innom roseutfordringen jeg holder på Moseplassen, masse lekkert å bli inspirert av, og kanskje du vil delta selv?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger