søndag 7. mars 2010

Nye blogger uke 9.

Våren er her, sammen med nye hageblogger:
Villa Frigstad: Torunn med bloggen Lyst på livet har laget seg en ren hageblogg, jeg plukker nå Lyst på livet ut av lista, så bokmerk ;)
Hagen på Haugen: Fersk hageblogg
Ide-hagen: Fersk hageblogg
Beas hagedagbok: Bea har gjennopplivet og flyttet hagebloggen sin, oppdater lenkene deres folkens :)
Tusenfryd: Juni/Marit har slått sammen to blogger til en. (Junis hage og Marits Maskerader). De gamle skal avvikles, så husk å oppdater lenkelister. Junis roser består, beklager feilinformasjon fra meg tidligere.

Yey, har du en hageblogg og ikke står på listen? Gi meg et tips i kommentarfeltet da vel :)
og husk å gi din stemme på spørsmålet om bilder i lenkelisten.

2 kommentarer:

  1. Bare en liten rettelse; "Junis roser" er ikke lagt inn i den nye bloggen min, Tusenfryd. Jeg vet ennå ikke hva som skjer med den, men enn så lenge består den på sin opprinnelige adr.

    SvarSlett
  2. Hej Anne!
    Du må gerne linke til in hageblogg :-)
    http://www.9haven.dk

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for ett år siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger