onsdag 23. juli 2008

Nye blogger uke 30.

Denne ukens nye blogger, jeg forsøker meg med noen beskrivende nøkkelord basert på siste poster.
Blomman, Hageblogg
Som mine dager er, Litt av hvert, mest hus og hage
Twins Pelargonium, Pelargoniumblogg
I huset ved bekken, Hus og hage
Hagekroken, Hageblogg

7 kommentarer:

 1. Hei
  jeg har akkurat startet opp min pelargoniumblogg - kanskje den også kunne få en plass blant alle de flotte hagebloggene du har samlet?

  SvarSlett
 2. Det er jo klart det :)

  SvarSlett
 3. Takk for innlegget på bloggen Hagekroken. Jeg sier ja takk til å få Hagekroken nevnt i den utmerkede lista over hageblogger, som du har laget. Jeg legger lenke til Moseplassen og Hageblogger på min blogg.

  SvarSlett
 4. Flott winter, da har jeg ført deg på :)

  SvarSlett
 5. Hei Jeg har en blogg som nå på sommeren handler en del om hagen. hadde vært lærerikt og koselig å kunne være med dere:=)

  SvarSlett
 6. Heisann! Har selv tittet litt innom nydelige hageblogger og tenkte det var på tide å lage min egen etterhver også... Den er helt fersk, men kan kanskje være til inspirasjon for noen slik mange har vært for meg? ;o)

  SvarSlett
 7. Da har jeg lagt dere til :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger