mandag 18. august 2008

Nye blogger uke 34

Denne ukens nye blogger :
Sirens hus: Fersk blogg, interiør og hage.
Twins hage: Fersk hageblogg
Solkroken: Fersk hageblogg

7 kommentarer:

 1. Takk for det! :) Jeg har vært og forandret på blogg navnet mitt...har det noe å si?

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg finner ikke bloggen min, Hagekroken, i den alfabetiske oversikten på nettstedet Hageblogger. Du skrev at du hadde ført den opp. Er det skjedd en feil?
  Beste hilsen
  winther

  SvarSlett
 3. Siren, så lenge du ikke endrer adresse så forstyrrer det ikke lenkene. Men du har byttet til at bloggen skal kun hete Sirens hus? I såfall så er det fint for meg og andre om du endrer visningsnavnet også, jeg kan endre her men det beste er jo om det er rett fra deg.(dette er aktuelt for de oppdaterte listene, den andre må jeg endre manuelt, det gjør jeg litt senere tenker jeg.)
  Om du er usikker på hva jeg mener så spør så skal jeg forklare.

  Winther, godt du så. Jeg må ha glemt å legge deg inn på den alfabetiske listen. Nå har jeg forresten gått igjennom de siste to mnd med blogger og sjekket at jeg ikke hadde glemt noen av de andre også, det er så fort gjort...

  Om noen ser lenker som ikke funker eller ikke finner igjenn lenker så si endelig i fra!

  SvarSlett
 4. Hei,
  så fint med en sånn samling! Masse spennende å kikke på! Jeg vet ikke om jeg er kvalifisert til å være med på lister her, det må nesten du bestemme!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at solkroken har fått plass på hageblogger! Jeg bruker disse linkene flittig for å finne hageblogger.

  SvarSlett
 6. Hej!
  Jag har en trädgårdsblogg som heter Jord och Djur om ekologisk hobbyodling, rosor, vilda djur och fåglar. Förvisso från Sverige, men det kanske går bra i alla fall?
  Jag bor utanför Göteborg och har bloggat sedan i våras.

  min url är:
  www.jordochdjur.se

  Får man vara med?

  hälsningar

  Monica

  SvarSlett
 7. hei, da er det flere som har tatt kontakt om å få bli satt på lister, jeg skal få det gjort i løpet av dagen. dere er ikke glemt, men jeg tar ting litt i puljer :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger