mandag 20. oktober 2008

Nye blogger uke 43

Nye blogger denne uken:
Inger Karins dagbok, hage og natur
Lundfjellvegen, hageblogg

3 kommentarer:

 1. Hei. Jeg kunne godt tenkt meg å være med her. Så kjekt å finne hagebloggerne samlet. Jeg blogger om hage og om interiør. Syns ofte dette henger sammen, for det er nå en gang de grønne vekstene og blomsterbukettene som gjør et interiør trivelig og et festbord vakkert spør du meg. Jeg betrakter også hagen og uteplassene mine som en del av interiøret hos oss. Det skal møbleres og gjøres trivelig der også. Jeg passer nok under rollen til de som blogger om hage og litt til, tror jeg.
  http://LISEMORSHAVE.blogspot.com
  lisemoren@gmail.com
  Håper jeg fikk med alt da.

  SvarSlett
 2. http://kattenepamovik.blogspot.com/ Er adressen til min nye katteblogg. Tenkte det var best å ha den separat fra hagebloggen. Så det ikek blir galt... du vet.
  Vet jo ikke om du vil ha den på listen din over andre blogger. Men det ser du.
  Hilsen Charlotte. Turbolotte.

  SvarSlett
 3. Hei Anne
  http://twinsfuchsia.blogspot.com er adressen til min nye Fuchsiablogg (Wenches Fuchsia). Fint om den kommer med på listen.
  God lørdagskveld til deg.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger