lørdag 7. mars 2009

nye blogger uke 10

Denne ukens nye blogger:
Hagedagboken - fersk hageblogg
Fotballmamma - Interiør og hage
Med fingrane i jorden - svensk hageblogg

4 kommentarer:

 1. Hallo igjen!! Tenkte jeg skulle slå meg løs og endre bloggen til tre felts....skal prøve meg litt frem. Men, jeg lurer på om ikke du vil inkludere min blogg i din bloggliste - www.matpaabordet.blogspot.com? Og så lurer jeg også på om du har noen tips om hvordan jeg skal kunne nå ut til flere lesere - ser at du er på plass 35 i Twingly's topp 100 - fantastisk!! Hilsen Ina

  SvarSlett
 2. Hei igjen !
  Jeg registrerte meg her med bloggen ; Hagegleder,
  for et par uker siden. Nå ser jeg den ikke på listen under her lenger , men den står imidlertid under kolonnen med; Hageblogger. Om mulig kan den bli flyttet til kolonnen ; Hage og litt annet ? Syns den passer bedre der.
  Bloggadr: http://elins-hagegleder.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. En annen sak med det samme;
  Hvordan få banneren; Hageblogger over på bloggen min ?

  SvarSlett
 4. hei elin, nå er du flyttet over :)

  Bannerene kan du ta over ved å laste ned eller lenke til småfilene som ligger lengere ned på siden. Høyreklikk på bildet og last ned til egen maskin og last så opp, det er vel det enkleste å forklare.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger