onsdag 29. april 2009

nye blogger uke 18

Nye blogger kommer stadig til, og det er jo veldig kjekt :)
Igis verden: Hage og annet
Adas hagestue: Hageblogg
Skoglid: Hageblogg
Joruns hage og hobby: hage og hobby mm
Regnbuedalen: Hage, interiør mm
Det lille huset: Hage og litt attåt.

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg vil så gjerne være medlem i hagebloggen.
  mvh Jorunn:)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Jeg vil også gjerne være med blant hagebloggene :) Skriver om både hage og interiør, men mest hage nå i sommerhalvåret.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Veldig glad i hagen min. Blogger om mye rart, men har sett at det blir mye hage.I alle fall nå som det er vår og snart sommer :) Har ikke blogget så veldig lenge og er derfor ikke veldig dreven. Men....vil gjerne være med blandt hagebloggerne.
  Mvh. Marte

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg vil også være en av hagebloggerne! Hanne

  SvarSlett
 5. Jeg vil være en av hagebloggerene. Blogger også litt om interiør.

  SvarSlett
 6. Melder meg på her. Har for det meste hagestoff, men også hus og dyr i bloggen.

  Margrethe

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne være med i dette fellesskapet. Blogger om både hage og interiør,blir nok mest hage utover våren og sommeren.

  miss marple

  SvarSlett
 8. Jeg blogger litt om både ute og inne :) Altså blir det både litt hage og litt interiør og andre ting :) Mye hage nå i sommerhalvåret :)
  Legg meg gjerne til om du syntes det virker interessant :)

  klem Hege

  SvarSlett
 9. Hei! Her var det mye fint å se. Du kan gjerne legge til hagebloggen min, hagen i skogen, http://hageniskogen.blogspot.com/, hagesesongen er i gang, og det er herlig! Hilsen Beate

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger