mandag 8. juni 2009

Nye blogger uke 23.

Denne ukens nye blogger:
Grønn lykke. Hageblogg
Hobbybloggen, hobby og hage

6 kommentarer:

 1. Hallo! legg gjerne till meg i hagebloggen din.

  SvarSlett
 2. Er kanskje her jeg skal legge meg inn:
  http://denblaahalvkule.blogspot.com

  Titt gjerne innom! :)

  SvarSlett
 3. Test.
  Undrer hvorfor ikke oppdateringen fungere?

  SvarSlett
 4. jorunn, det er no tull med blogspotlistene, det har vært sånn en tid nå at det av og til tar veldig lang tid før ens blogg blir oppdatet og oppgradert. Det er desverre ikke noe jeg kan gjøre noe med, men du kan selv abonere på bloggen i google-reader og så bruke refresh der, det hjelper som oftest.

  Pæer og Cecilie, flott!

  SvarSlett
 5. http://blomsterverden.blogspot.com/
  er denne bloggen aktuell??

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 11 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger