mandag 20. juli 2009

Nye blogger uke 29.

Nye blogger:
Grønne knær, hageblogg
Beas hagedagbok, hageblogg

8 kommentarer:

 1. har nettopp startet en blogg om have og mere til.ønsker å komme på listen.hilsen trønder .min blogg er Primula og mere til.primulaogmeretil.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Jeg vil jo gjerne ha med min blogg på lista di....
  http://randifsinvestlandshage.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Da setter jeg dere på listene, innlegg kommer i slutten av uka :)

  SvarSlett
 4. pst til meg selv, Assa sin er er også lagt til.

  SvarSlett
 5. Hej, jag har en svensk motsvarighet till en norsk "hageblogg" (eller trädgårdsblogg som det heter på svenska). Ett mellannordiskt hageutbyte är en supergo idé och jag vill gärna vara med på listan!
  http://insynutblick.blogspot.com

  Lägger gärna en banner till min blogg om jag får lov;)
  /U

  SvarSlett
 6. Tusen takk for opplysningen om blomsten i hagen min. Du er den første av ganske mange jeg har spurt, som har visst hva den heter. Flott! Vi har ingen stor hage,men jeg elsker alt av blomster og urter. Bloggen min handler om natur ,håndarbeid og ellers litt av hvert. Vil alikevel gjerne være med på lista di.

  SvarSlett
 7. har en nystartet blogg om interiør og hageliv. Vil gjerne komme på listen. Bloggen min heter Skogland. http://skogland-skogland.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Da har jeg fått oppdatert lister og satt opp listen over ukens nye.

  Utblickaren, klart du kan bruke banner om du ønsker! Bare hyggelig det :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger