søndag 1. november 2009

En bråte nye hageblogger!

Det første halvåret jeg drev dette nettstedet så støvsugde jeg høyt og lavt for å finne det som var å finne av hageblogger. Så for et år siden gikk jeg over til at folk skulle melde seg på selv. Men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil gå ut litt mer agresivt igjen, og har  funnet et godt knippe blogger jeg ønsker å legge til, her er første runde.
Målet er å samle absolutt alle blogger med fokus på hage, så kom gjerne med tips! 


Barnas hageselskap: Hageselskapet har laget til en fin-fin "blogg" for barnedelen sin
Hagegal.info: Det geniale forumet Hagegal har en egen nettside, noen av artiklene publiseres med rss.


Ragnhilds hage: Hageblogg
Olines byhage: Hageblogg
Olines hyggehage: Hageblogg


Øyvinds verden: Hage og litt annet
Anitas funderinger om hus og hage: hage og litt annet.
Livet på småbruket; Hage og litt annet
De milde hager ved havet: Hage og litt annet.


Hageblogger er ment som en oversikt over det som finnes av norske hageblogger for å gjøre det enkelt for andre å finne frem. Dersom du blogger om hage så ønsker jeg å høre fra deg. Her kan du lese om hva jeg setter som krav for å bli inkludert på listen. Om du vil være med så legg igjen en kommentar i denne posten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

  • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
    for 8 måneder siden
  • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
    for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger