torsdag 11. mars 2010

Konkurranser

Anita tipset meg om at Bygg.no er i gang med ny konkurranse. Den løper ett helt år, og tema er Hageanlegg.

Jeg har glemt å tipse om, Frøken Frø 2010. Påmelding innen søndag. Bli med da vel! Både frøbilder og bilder av planter som du har dyrket frem fra frø er velkommen :)

3 kommentarer:

 1. Jeg har tenkt at jeg skulle slenge meg med denne gangen også, men har ikke fått somlet meg til å ta bilde av frøplanten. Men siden det er frist til søndag, så rekker jeg det kanskje... :)

  SvarSlett
 2. Takk for interessant informasjon

  SvarSlett
 3. Hei igjen,

  jeg har opprettet en ny blogg, der jeg vil vise først og fremst hagefotografier, men også bilder av fugler og vakker natur. Kunne godt tenkt meg å få den med på din fine liste. Jeg skriver (foreløpig) på engelsk, men håper det går greit.
  Adressen er http://nordicgardenphotography.blogspot.com

  mvh Anne Kari

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 6 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger