tirsdag 6. april 2010

Nye blogger uke 13

Det kom til tre nye hagebloggende blogger forrige uke:
* Nostalgiske Nooria: Hjem og hage
* Hagen i no.8: Hage og hverdag
* Romantikk i hagen: Hageblogging

5 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Kanskje bloggen min kunne passe her under hageblogger? Flott tiltak og takk også for kjempebra tips ang hage på tv! Klem Trine

  SvarSlett
 2. Hei Anne
  Håper min hageblogg "The Green Garden Gate" kan komme med i dine hageblogger.
  Klem fra Lene

  SvarSlett
 3. Hei, jeg ønsker å bli lagt til i hageblogger-samlingen :)

  SvarSlett
 4. Jeg har en ærlig hageblogg. Jeg har nemlig ikke særlig grønne fingre, og dette er et forsøk i å dokumentere mitt forsøk på å få en fantastisk hage!

  Les gjerne :
  http://min-lille-hage.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Hei Trine :)
  Beklager så sent svar..
  Du mente at du ønsket å bli flyttet over fra hage og litt annet listen til hageblogger?
  Det er jo et greit ønske, men foreløpig så føles det mest riktig å beholde deg der du er. Det er mange flere på Hagebloggerlisten enn på den andre, og jeg må forsøke å fordele de bedre, du blogger mye interør på vinters og litt på sommer, så det virker på meg best om du er i den listen du befinner deg nå. Men ønsket ditt er merket, også skal jeg se litt nøyere på det etterhvert :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger