mandag 9. august 2010

Nye blogger August runde 2.

Herlige nye blogger til listene:
* Be*Hage: Hageblogg
* Bestemors hage: Mest hage, litt hus
* Mammas blommor: Svensk hageblogg
* AnKa´s hobby: Hage og hobby

Har du en hageblogg som ikke står på listene? Meld deg på i kommentarfeltet!

8 kommentarer:

 1. Hello, nice initiatief for all blogs at the lists.
  I have one to, am i good enough for yoing your list?

  SvarSlett
 2. Heisann! Eg har Meg om mitt, men har no lagt den litt på is og gått over til www.deringenskulletru.blogspot.com. Den kjem til å handle om mykje av det same, mykje hage og mykje hus sidan me skal pusse opp to gardshus og ein stor hage. Kan du bytte?

  Takk!

  SvarSlett
 3. Hei, mange fine hageblogger samlet her. Jeg har en blogg på www.tanteshage.blogspot.com. Jeg vil sette pris på å få bli med på siden.

  SvarSlett
 4. Marian. Thank you for your interest, but it is a requirement for listings on this page that the blog is written in Norwegian, Swedish or Danish (and as an exception in English if the writer is Norwegian). That means unfortunately that your blog does not qualify.

  Dere andre, jeg skal ta fatt i å oppdatere lister nå, har hatt en litt dårlig uke så jeg har drøyd litt med å føre opp nye.

  SvarSlett
 5. Hei, masse flott og spennende om hage her. Jeg har også laget en hageblogg siden i vår. Det har blitt mest bilder og lite skriving så lang. Bildene taler jo flott de også, men satser på å komme sterkere tilbake med skriverier når kveldene blir kortere igjen.
  Bloggen min finner dere på:www.livsblomster.blogspot,com

  SvarSlett
 6. Hei Anne!
  Er du snill og flytter meg over til hage og litt annet?

  Hilsen Hilde i Det lille huset i skogen (som snart er til salgs, men bloggen består)

  http://hlbakkensvidereverdigheter.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg har nettopp startet min hageblogg 'Hagen på Kuretoppen. En hageblogg med digresjoner'. Jeg driver og jobber fram en form på den, men jeg tror nok kanskje den passer best under kategorien 'Hage og litt annet'. Her er lenken:
  http://trine.waaktaar.com

  SvarSlett
 8. Hei igjen! jeg la inn en kommentar med link til den nystartede hagebloggen min i et innlegg lengre nede her, men tenkte jeg kunne skrive det her også i tilfelle du ikke sjekket det innlegget. ;)
  www.ninashage.blogspot.com

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger