onsdag 20. oktober 2010

Har du snekret noe fint? Delta på konkurranse:

Bergene Holm deler ut fire ulike priser, med hyggelige pengepremier til. Det er fire ulike priser: for interiør, eksteriør, uterom og barn.

Prosjektet må være i tre, og det må være ferdigstilt. Finn frem bilder og søk i vei, fristen er den 1.november.

Her kan du se vinneren av uteromsprisen i 2009.

5 kommentarer:

 1. Hei! Jeg har skrevet bloggen Urtedrops fra Sunnmøre Museum (http://urtedrops.blogspot.com)siden mai 2010,og vil gjerne være med på lista di. I bloggen skriver jeg løst og fast om blomster og urter på Sunnmøre,om plantenes kulturhistorie og bruk i mat og drikke, medisin og folketro. Utgangspunktet er urtehagen på Sunnmøre Museum.
  Vennlig hilsen Tone Anda

  SvarSlett
 2. Hei
  Eg skriv bloggen Arbutus. Den handlar om tre og trepleie, ein naudsynt del av einkvar hage. Det hadde vore hyggeleg å koma på lista di.
  MVH
  Svein
  wwwarbutus.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har laget bloggen Snickerboden som er en blogg om de små tingene i kononihagen min. Det hadde vært fint å komme med på listen din;-) Hilsen Lilla jag.

  SvarSlett
 4. Hei. Så spennende med trepleier-blogger og urteblogging! Klart dere skal med :)

  Til siste kommentar: Du må legge igjen bloggadressen din! Jeg skal forsøke å søke deg opp nå, men om jeg ikke lykkes så skriv en ny kommentar :)

  SvarSlett
 5. Hei Anne! Håper du vil legge til bloggen min Hageglad til listen din. Skriver mest om hage.Hilsen Hegemor

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger