lørdag 6. november 2010

Nye blogger i november:

Her har dere noen nye tilskudd til hagebloggerlistene:
* Hegemors hage. Hageblogg
* Cherie si hagedagbok: Hageblogg

Jeg veit mange lever under den villfarelse at haging kun kan bedrives på sommeren, men det motbevises jo daglig i herlige blogginnlegg jeg finner her inne! Jeg har glede av hagen min hele året gjennom, og det er en fryd å se at jeg slettes ikke er alene om dette :D

Fuglene er av det som gjør hagen for meg på vinteren. Herlige hagegjester :)

Hvilken hagegjest setter du mest pris på i løpet av året? Bli med på konkurranse da vel!

7 kommentarer:

 1. Jeg har laget meg en blogg som handler om hagen på landstedet vårt og om hverdagsbetraktninger. Er helt ny i gamet og trenger nok tid til å bli en riktig god blogger. Selv synes jeg fotografiene mine er pene, og håper at de kan være til inspirasjon for andre.
  http://novemberrosen.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Ser at Hageåret på Solbakkjen er med på listene og er veldig kry for det.
  Nå er tittelen endret til Hagelivet på Solbakkjen. En mer passende tittel. Håper det er greit

  SvarSlett
 3. Hej, jag har en blogg som handlar om trädgård, växter och om trädgårdar som man kan besöka, + en del trädgårdsnyheter. Jag bor i Stockholm, Sverige och tycker att det skulle vara trevligt att få vara med här hos er.

  MVH
  Trädgårdsturisten Ann

  SvarSlett
 4. Har kommet til at bloggen min blir en ren hageblogg, så fint om du kan legge meg over i den bolken istedet for "hage og litt annet" :)

  SvarSlett
 5. Hej. Jeg bor i Silkeborg i Danmark og har netop fået etableret min haveblog http://Havetid.blogspot.com og håber, at norske haveentusiaster har lyst til at kigge ind. Se også på www.haven-ved-hegnet-7.dk.
  Venlig hilsen
  Jørn

  SvarSlett
 6. Hei.
  Jeg har en blogg om hage,blomster
  og litt andre kreativiteter.
  Jeg ønsker å stå på "hage og litt annet".

  MVH Inger Marie

  Hagerommet.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Hei, jeg har akkurat laget meg en blogg, sliter fremdeles litt med å finne ut hvordan det fungerer :) men går fremover :) har tenkt å skrive litt frem og tilbake om hagetips og råd, og litt om konkurranser og slikt jeg skal ha i min nettbutikk. se om du kan være intressert :) www.hobbyplanter.no

  Med vennlig hilsen Helene

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger