tirsdag 28. desember 2010

Siste nye hageblogger i 2010 og God Jul!

Nå er snart et hageår omme!
Hjertelig takk til alle dere hagebloggende for følget gjennom året, det er så utrolig inspirerende å se hva dere holder på med i hagene deres :) Hageblogging er en fantastisk måte å oppleve andres hager, lære av andres erfaringer og ikke minst dele gleder!


Nye blogger:
Lones haveliv: Dansk hageblogg (husk, de finner du under her)
Hagen på Hytta har fått ny bloggadresse.

Fortsatt God Jul og Godt Nytt År til dere alle, både dere som blogger og dere som nøyer dere med å lese andres. Hage er Herlig!

8 kommentarer:

 1. Fortsatt god jul og godt nytt år til deg!

  Kjekt at du tar deg tid til å oppdatere oversikten over hageblogger...

  SvarSlett
 2. Hej!

  Hittade den här sidan via Claus Dalbys blogg.
  Jag har en blogg, i Sverige, som heter:
  The Secret Garden
  http://hemligatradgarden.blogspot.com/
  kanske kan den passa här. Nu på vintern är det en del från huset och naturen i övrigt, men mestadels sommarhalvåret är det från min trädgård. En trädgård som jag gjort för egen hand, utan hjälp, och det fanns ingenting från början. Kan kanske vara intressant. Men förstår också om du inte gillar bloggen. Kanske är det för mycket annat tjafs. Men jag gillar huset också och eftersom jag har många intressen så blir det också att bloggen skiftar.
  Håller tummarna för att min blogg "duger"...

  Ha det gott!

  SvarSlett
 3. Hej Anne.
  jeg vil meget gerne være med på din blog med www.fauerflora.dk, som er min blog, hvor jeg skriver om Kolonihaven FauerFlora og hvor jeg sælger ud af mine fine økologiske sommerblomsterfrø.

  Hilsen Line Fauerholm
  "pladderromantiker" og "blomsternarkoman" :-)

  SvarSlett
 4. Også stor tak til jer for at skabe en dejlig stor samling af alle de mange gode blogs der er ;-)

  Godt nytår fra Stig fra HaverogPlanter.com

  SvarSlett
 5. Hej,
  Jag har en blogg som övervägande handlar om trädgård och vill gärna vara med på din blogg:
  http://godastunder-tokigaideer.blogspot.com/
  Den handlar även om lite annat nu under vinterhalvåret då det med 1,5 m snö inte är så lätt att skriva om det som finns under även om det blir en och annan vinterbild.

  Hälsningar
  Anna

  SvarSlett
 6. Tak for dit utrættlige arbejde. Godt nytår.

  SvarSlett
 7. Hei! Så flott at du lager en side med hageblogger! Kjempe smart og nyttig! Jeg hadde tenkt at min Eikerota skulle handle mest om hage, men ettersom jeg har 4 små, blir det litt annet også. Oppfyller likevel kravene dine, og håper jeg kan bli med!!
  Beste hilsner Grethe i Eikerota
  http://eikerota.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Nice to discover your blog. My blog is in English, but I can read Norwegian, so I'm looking forward to discovering new Scandinavian blogs - my favourite part of the world!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger