mandag 11. april 2011

Nye hageblogger april2

Nye til listene:
* Kolonihagelivet: Hageblogg
* Vegen mot vår egen hage: Hageblogg
* Hagekompaniet: Hageblogg
* Blomster og bier: Hage mm.
* Livet med Lillemor: Hage, interiør og familie.
* Perogkari: Hage mm.

Har du en hageblogg? Om du oppfyller disse kravene så setter jeg deg gjerne på listen. (Spiller ingen rolle hvilken plattform du blogger på).
Legg igjen en kommentar.
Har du uttrykt ønske om å få stå på listen, men ikke blitt satt på eller fått avslag. Si i fra, det hender det går surr for meg om kommentaren ikke kommer i de nyeste bloggpostene.

12 kommentarer:

 1. Notat til meg selv.
  Ønsker med: http://haveplanter.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg har startet opp med hageblogg, og vil gjerne stå på listen.

  SvarSlett
 3. En ny selsom hageblogg ønsker å bli med;
  http://therockygardenshow.wordpress.com/

  SvarSlett
 4. Hei! Mulig vi har skrevet for få innlegg så langt, men håper vi kommer med i betraktningen. Dette blir en blogg om hage og oppussing. Vi lover mange hageinnlegg=) Vennlig hilsen Vibeke

  SvarSlett
 5. Jeg er så vidt i gang med min hageblogg og legges gjerne til i listen :) http://fjellhoy.tumblr.com/

  SvarSlett
 6. Turid Uten Tresko tar steget i mer hagebloggende retning nå, og blir gjerne med på hagebloggoversikten :-)

  SvarSlett
 7. Fin blogg :-). Jeg har nettopp begynt en hageblogg og blir å blogge aktivt om hage gjennom hele sommersesongen og kanskje litt mindre til vinteren ;-)
  http://ritasfryd.blogspot.com/. Håper jeg kan komme med på lista di. Hilsen Rita

  SvarSlett
 8. Hei.
  Bloggen jeg startet i høst omhandler for det meste hva som skjer i hus og hage. Vi har enormt mye hage (syns vi selv i alle fall) og har mye vi ønsker å gjøre her fremover. Det har jo blitt litt hage allerede, så håpet litt på at jeg kanskje fikk være med på listen her inne. Det er jo så morsomt med tilbakemeldinger fra andre med samme interesser!
  http://nesheimensblogg.blogspot.com
  Klem Lene

  SvarSlett
 9. Hei! Eg har nettopp starta ein blogg om hage m.m. Ønskjer å stå på lista! :-)

  SvarSlett
 10. Jeg er forholdsvis ny som hageblogger, men tenker å stå på i tiden framover :) Håper derfor jeg får komme med på listen. Min blogg har denne adressen:
  http://detgrorihagenigrubba.blogspot.com/

  SvarSlett
 11. Hei!

  Mammaen min er en dame som er utrolig flink i hagen. Jeg har nettopp overtalt henne til å starte sin egen hageblogg og hun er allerede hekta på bloggingen.

  Hun tar utrolig fine bilder og skriver om sin 1 måls hage.

  Sjekk ut bloggen hennes:

  www.denhemmeligehagen.blogg.no

  SvarSlett
 12. Hei :)
  Da har jeg lagt til de nye. Så artig at så mange vil med.

  Kristine Aga. Jeg tittet på bloggen til moren din, men hun oppfyller foreløpig ikke kravet om minst fem bloggposter så derfor har jeg ikke lagt henne til. Men kom innom og legg igjen en kommentar når hun har kommet i gang med bloggingen :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 6 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger