onsdag 29. januar 2014

Oppdatert!Jupp. Da er endelig listene oppdatert igjen. Om det nå er noen som ønsker med, men som er oversett, så skriv kommentar så lover jeg at jeg fikser sporenstreks :)

15 kommentarer:

 1. Hei Anne! Jeg hadde bloggen `Krepsemors Hage`, som ble avsluttet i fjor vår. Nå har jeg laget meg ny blogg, så jeg vil gjerne inn på listen over "Hage". Siden jeg har hatt blogg i flere år, så gjelder vel ikke kravet om å ha skrevet minst fem innlegg, eller?

  Min nye blogg
  krepsemor2.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Rigmors lille hage, skulle det jo stå!

  SvarSlett
 3. Hei krepsemor :) Så flott at du er tilbake med blogg igjen! Og ja, dette er jo bare en gjennoppstandelse, så nå er du inne på listene :)

  SvarSlett
 4. Det er jo så mange fine blogger at det skal litt kondisjon til for å henge med :) Så fint at du fortsatt oppdaterer!!

  SvarSlett
 5. Hei Anne :) Så flott at du oppdaterer! Ny blog som ønsker å komme på listen; hagenivest.blogspot.no
  Bloggen er nyopprettet og har 4 innlegg og det femte er like om hjørne,,,,og flere vil komme etter hvert. 100% hageblogg :) Håper vi kvalifiserer til å komme på listen :)
  Vh Tone

  SvarSlett
 6. Hej Anne!
  Vi vil gerne komme med i hageblogger.no!
  Vi er 2 glade piger, en svensk og en dansk, med til sammen 2 mænd, 6 børn og 2 gravhunde.

  Vores fælles, store interesse er alt, hvad der har med have og naturen at gøre. Det giver os en stor glæde, som vi gerne vil dele med andre. Vi interesserer os også for – og skriver - design, kunst, mode og antikviteter.

  Velkommen til Have a Garden Day.

  haveagardenday.blogspot.dk

  SvarSlett
 7. Hei Anne :) Vi har jo snakket sammen på hagemessen og jeg er stadig vekk innom Moseplassen din for å bli inspirert. Synes du er kjempeflink! :)
  Visste ikke det var et samlet sted for hagebloggere, men det hadde vært veldig gøy om du kunne finne også min blogg god nok til å være med på listen over hageblogger, så da krysser jeg fingrene for at du kan legge inn http://sesonger.blogspot.no i listen. Håper å høre fra deg om du synes den er akseptabel eller ikke ;) Ha en fin februarkveld. Vennlige hilsner fra Marit :)

  SvarSlett
 8. Jeg ser igjen enkelte like bilder på begge sider og under hverandre, det kan vel tyde på at noen blogger ligger dobbelt. Er det med hensikt?

  SvarSlett
 9. Hei Anne. Eg ser at min blogg "Hedleshaug hage og naturdekor" kanskje heller skulle vore under Hage og litt til, er ikkje viktig for meg, men ville berre sei frå.

  SvarSlett
 10. Hei!
  Jeg trodde jeg for lengst var med her. Men finner ikke bloggen min. Vil gjerne være med, så fint om du fikser. :-)

  Beste hilsen Trine

  SvarSlett
 11. Hei Trine, du står på listene du! Listen helt til høyre. Trolig fant du ikke deg selv fordi listene av og til er trege med å oppdatere seg, (ikke noe jeg kan gjøre noe med)

  SvarSlett
 12. Hei Jofrid, takk, da er du flyttet :)
  Monic. Uff, det hender det går litt ball for meg, og at jeg legger til en blogg to ganger. Om du ser noen du mener er doble så er det superhjelpsomt om du skriver inn navnet i kommentarfeltet så finner jeg igjen bloggen og sletter den som er ekstraoppført

  SvarSlett
 13. Hej
  Jeg er ny her i blogland, og vil meget gerne være med på jeres blogroll. Adressen er http://blomster-land.blogspot.dk
  Bedste hilsner Laleh

  SvarSlett
 14. Jeg har startet en hageblogg til Anne. www.bollefroblogg.blogspot.no Fint hvis den også kan få være med :-) Gleder meg til å se deg igjen snart, ser vi møtes på messa om ikke annet. Klem fra Anne Kari

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger