torsdag 9. februar 2012

Vil du stå på stand under Hagemessen i april? (utenfor Oslo)

Hei :)
Har du lyst til å stå på stand sammen med andre hagebloggere på Hagemessen 13-15 april? Hilse på lesere, bli kjent med andre bloggere, forklare folk som er nysgjerrige hva hageblogging er og hvorfor vi holder på med det?

Jeg har fått løfte fra fem på at de vil stå på stand, men jeg trenger enda noen til før jeg sier ja til at vi kommer. Så, blir det deg?

Det blir en liten stand i infogaten sammen med andre foreninger. Jeg ordner så vi har et hyggelig miljø med sitteplasser og datamaskin. Dere får navnlapper hvor du kan føre på fornavn og navn på bloggen (om du vil), og det blir to personer per vakt, fire timers vakter.

Din jobb på stand blir å smile og ta i mot spørsmål om hageblogging: Hva er en hageblogg? Hvorfor blogger du? Hva gir det deg? Hvordan komme igang? (jeg lager en minibrosjyre med lenke til forklaringsvideo som kan gis ut). Og lignende. Litt generell hageprat blir det sikkert også.
Det er helt ok om du ikke kan svare på alle spørsmål du får, ingen forventer at vi er orakel, men smile må du kunne ;)

Disse har sagt ja til å ta en vakt:
- Parkveiens hageglede
- Mari Anne, Helt på jordet
- Anne Kari, Hagebo
- Mosters hage
- Flittiglise, Lykkefunn 
- Villroses hage 
- Kari, perogkari
- Deg?

Håper å høre fra deg! Skal vi ha stand så må vi bestemme oss innen en uke så hjelp gjerne til med å gi tips til hagebloggvenner som du tror skal på messa :)


Og, det blir sosialt hagebloggtreff på messa uansett, så det er sagt :)

11 kommentarer:

 1. Jeg er nok desverre ikke der at jeg kan svare på noen hagespørsmål i det hele tatt.;) Jeg holder fortsatt på med hage etter innfallsmetoden. Har bare mye å lære jeg;)

  SvarSlett
 2. jeg skjønner godt reservasjonen, men standen er jo for hageblogging, og det kan du jo svare på, hvorfor du blogger og sånn altså :)

  Uansett, jeg mener at det at noen sier at det er ok å hage etter innfallsmetoden uansett er en fin ting jeg da. Det er for høye prestasjonskrav forbundet med hage, hage skal være kos, ikke prestasjonsjag, og det å kosehage er gull i seg selv. (så kan de heller på i roseforeningens stand og få svar på beskjæring, osv.)

  SvarSlett
 3. Jeg tør ikke enda love at jeg kan, da jeg har nattevaktshelg den helgen:( men jeg skal jo prøve så godt jeg kan å komme inn. Jeg kommer til å tøye grensen laaangt for å få det til for å si den sånn:) Kan du ikke ha meg sånn litt i resverve? Jeg hjelper så gjerne om jeg kommer meg innover:)

  SvarSlett
 4. Hadde vært gøy! Men Blomsterstjernen er i London akkurat da. Lykke til dere andre ;)

  SvarSlett
 5. Den er fin Linda, jeg lager en kanskje liste og håper å se deg :)

  Blomsterstjernen, du får kose deg i London!

  SvarSlett
 6. Hei Anne!
  Kunne tenke meg å være medlem på
  Hageblogger.no. Setter stor pris på hvis jeg blir medlem der.

  Unn :)

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg skal antagelig stå for roseforeningen søndag. Men lørdag har jeg mulighet, siden hagegal-standen ikke ser ut til å bli noe av...
  Hadde vært gøy det!

  SvarSlett
 8. Så flott Villrose! :) Ja at du vil stå, ikke at det nok ikke blir hagegalstand naturligvis, skulle gjerne ha ønsket meg begge deler jeg.

  SvarSlett
 9. Hei, jeg kan ta en vakt lørdag eller søndag. Det høres både hyggelig og lærerikt ut.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger