mandag 2. mai 2011

Nye hageblogger mai

* Linkehagen: Hageblogg
* Lykkefurias hage: Hageblogg
* Hagen på Fjellberg: Hageblogg
* Knuts hage: Hageblogg
* Floriss: Bedriftsblogg
* Blomsterbloggen: Bygartnerene i Stavanger
* Drømmefangeren i Helens hage: Hageblogg
* Froskeprinsessen: Hage mm
* Frøken Larsens univers: Hage mm

Har du en hageblogg? Om du oppfyller disse kravene så setter jeg deg gjerne på listen. (Spiller ingen rolle hvilken plattform du blogger på).
Legg igjen en kommentar i nyeste innlegg.

Når jeg spør folk hvorfor de leser hageblogger, så er det å lære av andre hagere noe av det de fleste trekker frem. Månedens tema på konkurransen på Moseplassen er derfor nettopp hagetips. Bli med og del dine og vær med og vis frem hva hagebloggene har å by på. Og besøk andre deltagende bloggere og lær av de, og finn kanskje en ny favorittblogg også :)

12 kommentarer:

 1. Hey, www.denhemmelighetsfullehagen.blogg.no er en fantastisk hageblogg jeg henter mye inspirasjon fra, ta en titt på den sa og se hva dere syns. Damen som skriver den er utrolig flink!

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har en hageblogg, og vil gjerne være med på lista! Hilsen Merete med bloggen http://valmueplassen.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Hei eg vil gjerne stå på blogglista, har ein hageblogg som heiter Hagemodus.
  Helsing Inger Lise
  hhtp://hagemodus.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Hei, kan du legge meg til på listen? hageoghus.blogspot.com

  SvarSlett
 5. Hei, kan du legge meg til på listen? hageoghus.blogspot.com

  SvarSlett
 6. Hei
  Det hadde vært kjempe gøy å være med på hagebloggerne! Jeg skriver på englesk pga at jeg har mange venner i utlandet og de følger gjerne med på hva vil holder på med her i Norge. Men minne innlegg er fra mine erfaringer her i Norge. Elsker mest hagebloggen for all inspirasjon!
  Tikke takk
  Synøve

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker også å være med på lista :-)
  http://skriua.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Hejsan, hittade hit av en händelse och det var spännande - så många fina bloggar med trädgårdsintresse :) Vill gärna delta, ha det bäst :)

  SvarSlett
 9. Hei!

  Blir kjempeglad hvis du legger meg til på lista di! Min blogg heter pionspion.blogspot.com

  Ha en fin kveld!:-)

  SvarSlett
 10. Endnu en dansk haveblog, ville være skønt at komme på listen.
  Mange tak.

  http://dengamlesmedieoghaven.blogspot.com/

  SvarSlett
 11. Håper å få mine sider med på hageblogger:

  http://www.ihagen.blogspot.com/

  Har vært med tidligere men er visst falt ut.

  mvh
  hilde normark, narvik

  SvarSlett
 12. Hei, jeg har to hageblogger,men bruker hageoghus.blogg.no mest. Jeg ønker å få den meldt på hos dere. Kjekt å følge med på andre hagebloggere også.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 2 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 4 år siden

Svenske og danske hageblogger