lørdag 14. mai 2011

Nye hageblogger mai2, og litt om blogspotproblemene

* Hagemodus: Hageblogg
* Pionspion: Hageblogg
* Den hemmelighetsfulle hagen: Hageblogg

* Valmueplassen: Hage mm
* Frøken Larsen: Hage og interiør
* Livet under Skriua: Hage mm
* Sunnyside dreams: Hage mm

* Den gamle smide og haven: Dansk hageblogg
* Vår i Lottas Tradgård: Svensk hageblogg

Jeg ser at det er mange av de som blogger på blogspot som ikke har fått med dere detaljene om problemene det har vært der de siste dagene.
Lang sak kort: Alle bloggposter og kommentarer som forsvant kommer tilbake, det tar litt tid men Blogger skriver at de håper det er på plass i løpet av helgen.

Har du en hageblogg og ikke allerede står på listene? Legg igjen en kommentar i nyeste bloggpost og så legger jeg deg til (sånn litt etterhvert). Se her for krav jeg setter for å stå på listene

9 kommentarer:

 1. Hei:) Jeg ønsker å bli inkludert i listen over hageblogger. Jeg har bare fem blogginnlegg som handler om hagearbeid til nå, men det kommer mye my mer utover. Vi kjøpte hus med en kjempestor forsømt tomt i fjor, og hagen kommer til å utvikle seg mye fremover nå i sommerhalvåret:)

  SvarSlett
 2. ...så gøy! Tusen takk det blir spennende å være med!

  :) Synøve

  SvarSlett
 3. Hei! Bloggen din er jo et must for nye hagemennsker :) Har reist videre herfra til mange inspirerende blogger allerede. Hadde satt kjempepris på om du ville legge min helt splitter nye hageblogg til på listen!

  SvarSlett
 4. Mitt innlegg fra forrige uke, ble borte. Er fremdeles ikke kommet tilbake, så det er nok tapt og ikke funnet. Men, men sånn er er det bare, så da så, he-he. Klemz Grethe, som skal melde inn bloggen når jeg har fått lagt inn noen flere innlegg!!!

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne være med på listen deres. Er helt fersk på hageblogging, så det blir spennende å se hva bloggen min blir til.

  http://hagavegen.blogspot.com/

  SvarSlett
 6. Hei!

  Jeg vil gjerne være med på listen ;-) Håper jeg få komme med. Det hadde vært moro.

  Mvh visbysjarm.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Er stadig her inne og kikker og finner nye blogger å gå på vandring i. Flott om bloggen min også kommer på lista.
  meteshverdagstanker.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Hei, jeg har ingen hageblogg, men lurer på hva slags tre som er avbildet på dette innlegget? Har nemlig tatt bilder av et likt tre, men vet ikke hva jeg har tatt bilde av.... Mamma mener det er et mandeltre, men kanskje du har fasiten? Svar gjerne til manitt@online.no - da blir jeg så glad!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Jeg vil gjerne være med på listen :)
  Min blogg er om hus og hage og det blir mye hage fremover :)
  http://idashjem.blogspot.com/

  God helg!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger