søndag 12. juni 2011

Nye blogger juni!

Ny dose hageblogger lagt til på listene:
* Oleiv Lene inne og ute: Hageblogg
* Hagesymfoni: Hageblogg
* Hagealven: Hageblogg
* Fredløs: Hageblogg

* Kathrines små gleder: Hverdagsliv
* Chabby Chic og lavendel: "Drømmen om en romantisk hage" har byttet navn og adresse.


Det er i tillegg lagt til noen blogger som  var tatt av grunnet lang inaktiv periode, og det er endret navn på noen blogger som kun endret navn og ikke adresse.
Har du en hageblogg og lyst til å stå her? Skriv kommentar i det nyeste blogginnlegget her på denne siden. (ikke send epost ol, da går jeg i surr, og om jeg har surra og glemt deg så skriv ny kommentar!)

Liker du lilla? Lilla blomster i hagen?
Bli med på konkurranse og vis frem din lilla favoritt!
Frøken Lilla 2011

17 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg vil gjerne stå på lista over hageblogger.
  Her er min addresse: http://bentesquiltehage.blogspot.com/
  Koser meg alltid med alle de fine bloggene som står her:)

  SvarSlett
 2. Hei Anne, vet ikke om dette er rette plassen stille dette spm, men jeg prøver meg likevel.

  Jeg har flere ggr siste tiden sett at mine bloggposter enten ikke vises her, eller kommer opp først lenge(som opptil 1.5 t)etter jeg har postet innelgget mitt, og da havner jeg jo langt nede på lista, som eldre innlegg. Vet du, skyldes dette noe med innstillingene hos meg eller noe her på Hageblogger mon tro?

  Hilsen Ingrid Andrea

  SvarSlett
 3. Hei Ingrid Andrea.
  Det du beskriver er dessverre et helt vanlig problem som har eksistert alle årene Blogger (google) har levert gadgeten med disse oppdaterte listene.
  Det varierer hvor ille det er, men det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre noe med.

  Bente, flott!

  SvarSlett
 4. Forstår. Takk for oppklarende svar Anne. Fint! da vet jeg hvertfall hva det er, og kan slutte klø meg i hodet :0)

  Vennlig hilsen Ingrid Andrea

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg har akkurat opprettet en hageblogg også, vil gjerne stå på listen hvis det er ok med engelsk? Jeg kjenner så mange engelsk språklige... Fokuset mitt er på selvberging, grønnsaker og permakultur. http://www.livetieventyrland.blogspot.com

  Hilsen Eva

  SvarSlett
 6. Hej Alle skandinaviske have-bloggere! Jeg vil meget gerne udveksle inéer og nyheder med andre have-interesserede og stå på denne blog.
  Jeg skriver haveblog med den særlige vinkel på, at jeg fokuserer på det helbredende i at være (og arbejde) i en have. Det er ud fra en personlig vinkel - så derfor er der også mange hverdagsberetninger.

  Min blogadresse er: http://denhelbredendehave.blogspot.com/
  Mange hilsner fra Marianne

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg har fått ny blogg. Livet i hagen(www.livet-i-hagen.blogspot.com) fortsetter på www.florahagen.blogspot.com. Om hage og litt annet.

  SvarSlett
 8. Jeg vil gerne stå på den dansk/svenske haveblogliste :-)
  Min blog-adresse er; http://susanne-heaven.blogspot.com/

  På forhånd tak
  Susanne

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Heisann, da er det kanskje min tur å stå på lista di?
  Jeg har allerede meldt meg inn under Møre og Romsdal..du får slette/redigere og vurdere..
  Hilsen Tone i Drømmeriet(blogspot)

  SvarSlett
 11. Ja, men vilken trevlig bloggsamling! Jag vill gärna stå med på listan med min rena hageblogg, "utan stängsel", http://petergaunitz.blogspot.com/

  helghälsar
  Peter Gaunitz

  SvarSlett
 12. Hej! Jag vill gärna gå med i Svensk och Dansk trädgårdbloggar listan. Min blog handlar om min trädgården och bara den. Tack!
  http://olgochka.blogspot.com

  Med vänliga hälsningar,
  Olga.

  SvarSlett
 13. Hei,

  Jeg vil gjerne stå på denne listen. Det blir mye blogging om og rundt hagen vår. Vi har en forholdsvis nyetablert hage som ennå er under utarbeidelse. Har en kjøkkenhage på ca 300 kvm og et lite selvbygd drivhus av gamle vinduer funnet på gården.

  I tillegg til dette har jeg et rom i redskapshuset som kalles potterommet, her lagrer jeg alle potter ol. men innerst i rommet bygges det et sårom, hvor jeg allerede i desember og fram mot våren kommer til å så en del.

  Har mange spennende prosjekter på gang, og mine 2 store lidenskaper er interiør og hage. Sommer som vinter ;-)

  Håper du vil vurdere meg til listen!

  Med vennlig hilsen

  Vibeke Langørgen
  www.bengtgarden.com

  SvarSlett
 14. Hei!
  Er det noe jeg kan gjørefor å få de nye innlegg inn på hagebloggen. Det tar flere timer inne det oppdaters!
  mvh Jorunn

  SvarSlett
 15. Jorunn, dessverre så er det ikke noe verken du eller andre kan gjøre noe med. Det er Google/blogger som er treg. Om det tar en dag før du dukker opp så veit jeg noen har hatt nytte av å sette opp feed via feedburner, men når det kun er noen timer så har ikke det noen effekt, for dette gjelder nå alle. Blogger-listene er gode, men i perioder blir de veldig trege på oppdatering, slik har det vært i alle år.

  Alle andre, jeg driver og oppdaterer listene nå.

  SvarSlett
 16. Regner med at du har slettet min blogg siden jeg ikke har skrevet på evigheter. Men nå har jeg begynt igjen, så fint om du fører den opp igjen. Forhåpentligvis blir det ikke et år til neste post ;-)
  Har forøvrig også registrert meg på fylke og herdighet, veldig bra tiltak! :-)
  http://www.marosashage.blogspot.com/

  SvarSlett
 17. Hei! Jeg har ført min adresse opp under Hedmark og vil gjerne komme med. Jeg er i startfasen på denne bloggen. Hus og hage hører naturlig sammen og på mine to husprosjekter er det like mye hage.
  Hilsen hageelsker. Min blogg heter: http://vernatrehus.blogspot.com/

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger