fredag 1. juli 2011

Nye blogger:

* Livet i Eventyrland: Hageblogg
* Florahagen: Hageblogg
* Drømmerier: Hage og kjeramikk
* Livet på Bengtgarden: Hage interiør
* Heaven: Dansk hageblogg
* Utan stangsel: Svensk hageblogg

Nye blogger kommer stadig til. Om du har en hageblogg (minst 50% hage) og ikke står på listen så fortell om deg selv i kommentarfeltet.

Og så oppmuntrer jeg alle til å gå inn og registrere sin blogg i fylkesoversikten. Det er mange som ønsker å finne blogger i sitt nærområde, så jeg håper dere har lyst til å bli funnet :)

Er du glad i markblomster? Bli med på konkurranse og del din favoritt. Konkurransen er åpen for alle, også de uten blogg.

12 kommentarer:

 1. Tusen takk for at jeg fikk komme på listen her inne:-) Jeg er rimelig fersk i denne bloggverden og oppdaget denne bloggen gjennom Boligdrøm. Flott at det finnes slike som deg som driver slike blogger. En klapp på skuldra til deg ;-)

  Navnet på bloggen min har blitt feil, det skal være Livet på Bengtgarden og ikke Bentegarden. Flott om du retter opp det ;-)

  Ønsker deg en riktig god sommer!

  Vibeke

  SvarSlett
 2. Hei! Har gjerne lyst å være med på lista over hageblogger. Vi har nettopp kjøpt et lite småbruk og har store planer når det gjelder hage og dyrking av økologiske grønnsaker, urter og annet. Min webadresse: ecolykke.blogspot.com

  Med vennlig hilsen Else Victoria:)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du liker hagen min. Og for at du vil følge meg videre :) Jeg følger med deg hele tiden jeg :))

  SvarSlett
 4. Hej. Jeg kunne da vældig godt tænke mig at komme på den danske blog-liste her :-)
  Mange hilsner
  Signe

  http://signesvals.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Jeg er rimelig fersk i blogging, men har blitt helt hekta. Ser på andre hageblogger og storkoser meg med å ta bilder av det vi ser og driver med i hagen. Ønsker å bli medlem av Hageblogger. Tomta vår heter Lykkefunn og det ble derfor naturlig å kalle bloggen det samme.

  SvarSlett
 6. Hei. Ønsker å være med her med min Blogg, den er mest om liljer for tiden. Kjempefint at Hageblogger har så mye nyttig for alle.
  Limer inn linken her: http://mineliljer.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Ønsker å ha bloggen min med på listen. Blogger om leten etter gardsbruket vi drømmer om, samt hagen vår som dyrkes med økologiske grønnsaker og urter.

  SvarSlett
 9. Hei!Jeg ønsker å ha min nye blogg på din liste. Denne bloggen handler om våre gamle hus og hagen vår. http://vernatrehus.blogspot.com/
  Hilsen Ingun

  SvarSlett
 10. Hei.
  Jeg ønsker også å stå på listen. Jeg har visst skrevet det i feil kommentarfelt .........
  Vi kjøpte hus på landet for to og et halvt år siden. Her er det flere som har bodd og Hagen er en salig blandingvav mye forskjellig. Tomten er stor og noe skal forbli naturhage , noe skal være frodig og fargerikt og noe skal være litt mer strukturert.

  SvarSlett
 11. Hej.

  Jag tror att jag platsar på den Svenska blogglistan.

  Norrskenets Trädgård

  http://norrskenetstradgard.blogspot.com

  Min blogg handlar om trädgården ute på vårt sommarställe vid kusten. En trädgård som vi påbörjade för ca 13 år sedan och fortfarande fylls på med nya växter och rabatter.

  Ha en bra dag
  Gunilla

  SvarSlett
 12. Hei! Kan du legge meg til? Jeg har en blogg som heter Anntellas landliv. Tenker at det må være en hage blogg. Jeg dyrker økologiske grønnsaker, har georgine feber og frø dilla!
  Min adresse er:atellas.bloggspot.com

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for ett år siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger