fredag 7. oktober 2011

Nye hageblogger! Og høstglede :)

Nye hageblogger for listene:
* Ett hageprosjekt, hageblogg
* Fra hage til mage, hageblogg
* Signes Vals, dansk hageblogg
Har du en hageblogg som oppfyller disse kravene? Skriv en kommentar så legger jeg deg til  på listene.

Nå er det så absolutt høst! Jeg er glad for at vi i Norge har skikkelig forskjell på været gjennom året, og jeg er glad i høsten, iallefall når det er sol ;) Dersom du som meg synes høst kan være flott, så håper jeg du melder deg på konkurransen hvor vi så kårer Herr Herlige høst :)

God høsthelg alle sammen!3 kommentarer:

 1. Hej

  Hvis det er muligt, så vil jeg da rigtigt gerne lægges ind på Danske havebloggere også med min blog: cuginak.blogspot.com

  Tak for hjælpen, uanset

  Hilsen Anne Mette

  SvarSlett
 2. Hallo!
  Jeg er en fersk blogger som har hovedfokus på hage, og det som kan relateres til det. Jeg ønsker derfor og bli lagt inn i "hageblogger" med min blogg:
  marianneshage.blogspot.com

  Håper jeg har forstått det riktig, og at jeg innfrir kravene.

  Mvh. Marianne

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Jeg lurer litt på om du skal legge meg inn under på Hage og litt annet i stedet for under Hageblogger. Spesielt nå i vinterhalvåret blir det mindre hagegalskap og mer annen galskap:-)
  Hilsen Marit/ Mathildes Eden

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger