torsdag 15. september 2011

momlemomle, av og til får jeg ikke til alt jeg vil.

Jeg gremmes, av og til så kommer jeg bakpå med ting, og så blir det nesten uoverkommelig å rydde opp. Det har skjedd nå med å oppdatere hvilken blogger jeg har lagt til. De fleste har blitt lagt til på selve listene ganske raskt etter at de meldte seg på, men så har jeg aldri kommet så langt som til å lage denne posten hvor jeg forteller hvem jeg har lagt til. Og jo lengre tid det går, jo mer pes blir det å få det gjort. Uff.

Så, nå tror jeg at jeg at jeg må kaste inn håndkleet og si at det ikke blir noen slik "disse er lagt til" post. Beklager til alle dere som så går glipp av denne ekstra oppmerksomheten.

Sunniva som skrev kommentar 12. september. Profilen din er låst så jeg kommer ikke til bloggen. Legg inn adressen her så skal jeg legge deg til :)

Og har du en hageblogg som ikke står på listene her så meld deg på! Jeg vil gjerne ha dere med, alle sammen :D

8 kommentarer:

 1. Jeg synes du gjør en kjempejobb på så mange områder at gremme deg behøver du slett ikke. Utrolig hvor mye du har tatt på deg for oss med hage som interesse.

  Len deg tilbake og slapp av med god samvittighet!

  SvarSlett
 2. Hei,
  Jeg forsøker å lage en hage-blogg så sett meg gjerne opp på listen:)

  www.ethageprosjekt.blogspot.com

  God helg!

  Vennlig hilsen
  Maria

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner ikke hva "disse er lagt til liste" er for noe. Så for meg betyr det lite at den ikke er fulgt opp. Jeg setter stor pris på bloggen din uansett. Jeg besøker bloggen din hver dag. Digger den.

  SvarSlett
 4. Fin side dette. Sett gjerne hage- og matbloggen min "Frå hage til mage" opp på lista. Adressa er http://www.anderstotland.com.

  SvarSlett
 5. Det er så kjekt å følge deg! Når jeg legger meg til som følger hos bloggere, kommer det kun et grått hode opp. Noe sviktet under min selvopplæring:-).
  Ønsker deg en god helg med den flotte bloggen din og lykke til i avisomtalen!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 6. Jeg vil gerne stå på den dansk/svenske haveblogliste :-)
  Min blog-adresse er: http://signesvals.blogspot.com/
  Mange hilsner
  Signe

  SvarSlett
 7. Jeg synes ikke du skal tenke på at du ikke rekker over alt. Du gjør en kjempejobb!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for ett år siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger