torsdag 11. april 2013

Hagebloggerenes drømmehage på OperataketPlantasjen lanserte nylig årets hagetrendanalyse, (les om den på Moseplassen). Lanseringen foregikk ved at Plantasjen fikk bygget fire hager på taket av Operaen, tre av de reprensenterte hver sin hagetrend, den fjerde var hagebloggerenes drømmehage.

Hagebloggerenes drømmehage var bygget av Marit, Marits hageblogg og Anne Kari, Hagebo. Begge jentene har blogget fra planlegging og rigging, så gå inn og besøk de for flere bilder og lese om hva som ligger bak av tanker.

Marit og Anne Kari lagde en helt fantastisk hage, med Norges beste beliggenhet. Den ble den nest mest populære hagen i auksjonen etterpå, og jeg var meget stolt av jentene. Hagen er en komplett og kompakt liten hage, med både kjøkkenhagedel, avslappningssone, prydhage, minidrivhus, tre og en liten balje-dam.

4 kommentarer:

 1. Wow så fint vilken underbar plats.

  Anna

  SvarSlett
 2. Litt av et sted å ha utstilling!! Ta masse fine bilder fra hagemessa - sånn litt for oss som ikke orker eller kan...

  SvarSlett
 3. Forstår godt at denne gikk fort på auksjon. Jeg hadde ikke takket nei, jeg heller-, Beliggenheten og utsikten er jo fantastisk, men kanskje litt værhard for en del planter i lengden.. Fine bilder du har tatt!

  SvarSlett
 4. http://www.leneshage.blogspot.no/

  Ganske så nybegynner på hage.Har nå begynnt og blogge litt igjen etter noen pauseår med hage.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger