torsdag 4. april 2013

Inspirasjonshager og hagebloggtreff på Operataket 9. april!

 Plantasjen lanserer 9. april Hagebarometeret, som er en årlig undersøkelse som forteller om hagebransjen og kommende trender.  I stedet for å bare skrive om trendene så skal de bygge tre inspirasjonshager, en for hver hovedtrend, og disse, med mer, kan en altså oppleve på taket av Operaen.

I tillegg til å bygge sine egne trendhager så har de invitert to hagebloggere til å lage en hage også! Hagebloggerenes inspirasjonshage lages av Marit som har Marits hageblogg og Anne Kari som har bloggen Hagebo. Jeg gleder meg vilt til å se hva de finner på :)


Dette er jo en helt udmerket anledning til et lite hagebloggtreff, eller hva? Har du lyst til å møte andre hagebloggere og få en første titt på hva en av landets største aktører på hage mener blir årets hagetrender. Ja da håper jeg å se deg på tirsdagen!
Og du, la det ikke stoppe deg at du kanskje ikke har møtt så mange andre bloggerene før, en gang må bli den første, og når vi møtes så finner vi nok fort tonen :) Plantasjen stiller med lett servering og yr har meldt helt fantastisk vær så jeg ser frem til en flott dag i godt selskap og i herlige omgivelser.

Når? Tirsdag 9. april 11.00 - 12.30
Hvor? Taket av Operaen.
Hvem? Alle som blogger om hage, mye eller lite. 
Hvorfor? Møte hverandre, bli inspirert, og få fregner på nesen :)

- Kommer du? Legg isåfall igjen en kommentar, så kan vi glede oss til å se hverandre! Ytterligere påmelding er ikke nødvendig.

Og ja. Utstillingen er naturligvis åpen for publikum også. Fra halve ett og frem til seks :)


14 kommentarer:

 1. Håper endelig dere tar mange bilder og sprer over det ganske bloggland til oss som har for lang vei til Operataket...sukk skulle vært der..

  SvarSlett
 2. Bilder skal bli!
  Synd at du ikke kan komme, hadde vært hyggelig å møte deg :)

  SvarSlett
 3. Det hadde vært kjempemorsomt å vært med på : ) Kos der og lykke til! Jeg venter spendt på blogginnlegg om dette : )

  SvarSlett
 4. Jeg fikk en invitasjon, men kan dessverre ikke komme. Det er ergelig, men jobben må komme først. Jeg er ellers tilhenger av hagebloggtreff, og vil gjerne være med på noe sånt en annen gang. Er gjerne med å arrangere også.

  SvarSlett
 5. Oi, dette fikk jeg lyst å være med på! Må bare krysse fingrene for at jeg får til å bytte barnehagedag og så setter jeg meg kanskje på toget:-)

  SvarSlett
 6. Ååå, hadde jeg fremdeles bodd i Oslo så hadde jeg kommet! Blir for langt fra Telemark dessverre. Ha det hyggelig - håper det kommer en ny anledning senere:)

  SvarSlett
 7. Underberg, Hurra! Håper du kan komme da :D

  Ranten og Bjarne, vi får håpe det kan passe en annen gang :) Blogginnlegg kommer!

  SvarSlett
 8. Elin, ja det skjønner jeg godt blir for langt. Håper det kan passe en annen gang da :)

  SvarSlett
 9. Hei Det er visst mange som melder seg av i denne tråden, men er det noen som kommer? Jeg tenkte at jeg kunne ta lunsjen i byen, kommer litt etter 11. Er det fler som tar turen ut i solen?

  SvarSlett
 10. Hei, jeg veit at Marit og Anne Kari er der, og så skal jeg være der. Utover det veit jeg ingen sikre, men håper det melder seg mange i løpet av dagen :) Skal blogge om det nå på Moseplassen, tenker det er endel som ikke har sett denne notisen.

  SvarSlett
 11. Hei, dette høres veldig artig ut og jeg tenker å ta turen innom rundt lunsjtider i dag :)

  SvarSlett
 12. Beklager at jeg ikke fikk til å komme. Måtte rett og slett bruke dagen til et prosjekt hjemme ellers ville hele uka blitt kaos:-/ Håper dere hadde en kjempefin dag, gleder meg til å se bilder fra dagen!

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Hei!

  Håper dere hadde en fin dag på operataket! regner med at dere poster masse spennende bilder!

  Jeg har forsøkt før, og forsøker igjen; Er det mulig å bli satt på blogglisten deres? På forhånd tusen takk! Tror dette er slik adressen skal vises?http://publicpollen.wordpress.com/

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger