tirsdag 20. mai 2008

Ny layout, og hva synes du skal være med?

Da har jeg gjort om litt på layouten, hovedforskjellen er at det nå er tre kolonner.
Hva synes dere om det? var siden mer lestbart før?

Jeg måtte legge inn alle listene på nytt, denne gangen skilte jeg ikke mellom blogger med mye og lite hageinnhold, synes dere det var bedre slik det var, eller sånn som det er nå? Jeg heller selv mot å dele opp i to lister, men er ikke sikker.

Synes dere jeg skal legge inn svenske, danske og engelske blogger her (igjenn)?

Kom med innspill! 

Oppdatering: Jeg delte opp i to lister igjenn, og så satt jeg en mengdebegrensning på den første listen slik at det er de 25 siste oppdaterte som vises. (man kan klikke for å få opp resten)
Jeg eksprimenterer bare, fortell hva som fungerer for dere.
Det er dere som brukere som avgjør hvordan oppsettet skal være. Det er overraskende fort gjort å trikse til med listene ;)

14 kommentarer:

 1. Dette må da være litt av en jobb??

  Er det en grei jobb å skille bloggene, kan kanskje siden virke mere ryddig? Syns hagebloggene kan være for seg sjøl jeg, hva syns dere andre?

  :-)) Flott innsats du!

  SvarSlett
 2. tja, jeg var ikke glad i går når alle listene forsvant, men pytt-pytt, det er glemt nå ;)

  Det er ikke mye jobb å skille ut blandabloggene, de er ikke så mange, og er jeg heldig så er blogger snillere i dag enn i går, da kan det nemmelig gå nesten automagisk.

  SvarSlett
 3. Lykke til, og ha en flott uke:-))

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Likte den nye layouten veldig godt. Bruker Hageblogger hele tiden og synes alle bloggene som ligger her er kjempeflotte. Eg synes ikke det gjør noe at alle ligger på en liste og at de inneholder forskjellige ting så lenge der er hageinnhold også. Vil man kunn lese om hage kan man jo bruke emne i de forskjellige blogger. Min blogg inneholder alt mulig, men eg prøver å bruke emne Hage på alt som har med den å gjøre. Dette er en flott samling med utrolig flotte og kjekke blogger, og tusen takk for jobben du legger ned i Hageblogger. Klem fra Anne

  SvarSlett
 5. Hyggelig å høre at du setter pris på bloggen Anne. Og takk for innspill. Jeg delte opp listen igjenn, men det kan fort endre seg igjenn... ;)

  SvarSlett
 6. Fin og frisk ny layout! Synes den er ganske grei og oversiktelig jeg:)
  Ps, mulig jeg falt ut av oppdateringslisten=)

  SvarSlett
 7. øø, ja, det har du visst, og blogger leker "prinsessevillike" i dag så jeg får ikke til å legge deg til. Men det er notert bak øret, flott at du så det.

  Hyggelig å høre at du likte layouten da :)

  SvarSlett
 8. Syns siden er flott som den er nå. Har brukt den mye etter at jeg oppdaget den:)

  SvarSlett
 9. Min blogg er både om hage og interiør, naturlig nok mest interiør i vinterhalvåret, men driver å suller i kjelleren under kunstig belysning med mine grønne venner også i denne perioden!

  Jobber for andre året i gartneri/planteskole her i Trøndelag, og stortrives med det.

  Har skrevet hagedagbok siden i 2005 på Hagegal, og begynte å blogge om interiør i nå i høst.

  Skal flytte både hage og hus (interiør) til Molde nå i juni, derfor vil det bli mye før-og-etter-bilder hos meg det kommende året.

  Har ellers alrdi vett til å legge meg i rett tid om kvelden, så å luke med hodelykt, eller male møbler midt på natten er helt normalt for meg!
  (har jobbet som nattevakt i flere år...)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Jeg hører vel til kategorien "hage og litt annet". har vært inn epå tanke å opprette en egen hageblogg, men du verden...skal jo ha tid til alt dette også .-)

  Jeg bor i et hus fra 1924 med 2 mål hage rundt. Har mye å henge fingrene i, men syns rett og slett hagearbeid er rekreasjon for sjela!

  Håper jeg kan få være med på den ene lista her .-)
  Er stadig innom her og titter og syns det er SÅ myue inspirerende å se.

  Ha en flott dag!

  Torunn

  SvarSlett
 11. Hei Torunn, da er du lagt til :)

  SvarSlett
 12. Syns headingen over her er fantastisk flott og så syns jeg det er rent og oversiktlig slik du har det nå!

  Takk for siden du lager for oss hagemennesker;)
  Har du sett min vakre, sorte i blogen?Venter på at din skal sprette ut...

  God helg;)

  SvarSlett
 13. Hei. Jeg liker layouten, men det blir mye jobb for deg? Vet du - jeg kommer ikke opp på den listen med oppdaterte blogger. Det gjør ikke noe, men kanskje det er flere enn jeg som "ramler ut". Lykke til med jobben og takk for at du samler. Jeg synes det er helt topp :) Hanne

  SvarSlett
 14. og du - en ting til - jeg har muligens en blogg "med hage og litt annet"? Er ikke helt rendyrket akkurat :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger