tirsdag 20. mai 2008

Nye blogger uke 21.

Nye blogger listes opp fortløpende ettersom jeg legger de til:
Lisbeth lille verdenJanne Katrine sin blogg

Nina´s lille gale verden: Min blogg er både om hage og interiør, naturlig nok mest interiør i vinterhalvåret, men driver å suller i kjelleren under kunstig belysning med mine grønne venner også i denne perioden!
Jobber for andre året i gartneri/planteskole her i Trøndelag, og stortrives med det.
Har skrevet hagedagbok siden i 2005 på Hagegal, og begynte å blogge om interiør i nå i høst.
Skal flytte både hage og hus (interiør) til Molde nå i juni, derfor vil det bli mye før-og-etter-bilder hos meg det kommende året.
Har ellers aldri vett til å legge meg i rett tid om kvelden, så å luke med hodelykt, eller male møbler midt på natten er helt normalt for meg!  (har jobbet som nattevakt i flere år...)

Lyst på livet Jeg bor i et hus fra 1924 med 2 mål hage rundt. Har mye å henge fingrene i, men syns rett og slett hagearbeid er rekreasjon for sjela!

1 kommentar:

  1. Hei,
    flott side!
    Har nylig opprettet en hageblogg og blir gjerne med på listen.

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger