lørdag 10. mai 2008

Husk å tipse om hageblogger da!

Om du er en av de mange som finner frem til denne siden og selv har eller kjenner til en blogg som kunne passe så husk på å tipse meg!

Om du har noen tips til hvordan siden kunne bli bedre så håper jeg du kommer med de, jeg blir superglad for innspill :)

6 kommentarer:

 1. Hei. Jeg har idag (inspirert av dere) starter min egen lille blogg (De små ting) som kanskje kunne passe her. Bloggen blir nok om litt forskjellig, men ettersom jeg har store arbeider på gang i hagen vil nok dette få fokus! Takk for all inspirasjon!

  http://majasting.blogspot.com/

  Vennlig hilsen Maja

  SvarSlett
 2. tusen takk for at du fortalte om den koslige bloggen din, nå er den lagt til listen :)

  SvarSlett
 3. Hei - her fant jeg deg! Det var ikke dårlig samling av hageblogger. Får jeg lov til å komme på listen din? Tones hage, som ligger på min side fortjener også en plass på listen. Jeg linker deg opp, så jeg finner deg igjen. Herlig sted :) www.megselvhanne.blogspot.com / Kaller meg Min verden Hanne (jeg så ikke at det var så mange "Min verden" som det det var før jeg startet. Helt blodfersk i dette gamet. Lært litt etterhvert. Hanne

  SvarSlett
 4. Klar bloggen din skal på listen ;) Nå er den lagt til, og jeg har kontaktet Tone og spurt henne om hun vil med.

  SvarSlett
 5. Heisan! Kunne godt tenke meg å være listet her! Blir nok endel hage inne hos meg ;o)

  Lisbethsinlilleverden.blogspot.com

  SvarSlett
 6. Flott! Takk for tipset, da er du lagt inn :)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger