lørdag 9. juli 2011

Om hageblogging i div aviser:

NTB har laget en sak om hageblogging hvor de intervjuet meg (Anne), og det vil si at saken dukker opp her og der i lokalavisene. Så nå håper jeg at enda flere oppdager hagebloggene og alt det herlige hageengasjementet :)

Saken kan feks leses hos ABC. Akkurat den avisen har ikke brukt noen av bildene som hører til, og så har de heller ikke lagt ved lenkelisten med forslag til hageblogger. (Jeg veit det i Dagsavisen står at lenkelisten er mine favoritter, og ja, det er blogger jeg liker, men listen er primært satt sammen for å vise litt av bredden i bloggverdenen).
Det hadde vært morro å høre hvilken aviser som har plukket opp saken, så fortell gjerne i kommentarfeltet :)

Til nye lesere:
Alle bloggene på denne siden kommer opp i listene sortert på siste oppdatering, klikk på teksten/bildet og du tas inn i bloggene. Det er i tillegg satt sammen lister som sorterer bloggene etter fylke og herdighet.
- Slik oppretter du din egen blogg
- Og så vil jeg gjerne promotere oversikten over hageprogram på tv. 
Håper dere nye lesere finner glede i hagebloggverdenen, blir ivrig leser og kanskje begynner å blogge selv :)

19 kommentarer:

 1. Det har vorte populært med hage-reportasjar her og. Eg var i avisa for eit par mnd sidan pga eg er hagebloggar, men eg har neste ikkje blogga om hage etter det. Regn og planter som rotnar på rot er ikkje så veldig spennande... Men eg får besøkt ein del hagebloggar når det regnar, kjekt det og! :-)

  SvarSlett
 2. Nå leser jeg bare to aviser i papirutgave, og det er Bergensavisen daglig, og Dagbladet på lørdager og søndager. Bergensavisen er obligatorisk, da min eldste datter jobber der;) De har endel hageartikler, jeg får høre med eldstejenta om hun kan tipse avisen om dette, klem:)

  SvarSlett
 3. Heisann Anne! Flott reportasje og fine bilder i Drammens Tidene på lørdag. Sommerhilsen fra Anne Kari i Sande

  SvarSlett
 4. Fant dere via en helsides reportasje i Sunnmørsposten i dag. Jeg måtte innom her, nysgjerrig som jeg er,og nå linker jeg til dere i min scrapbooking-blogg.

  SvarSlett
 5. Hei på dere :D
  Jeg fant dere tilfeldigvis gjennom en blogg jeg leste.
  Jeg kunne veldig gjerne ha hage-bloggen min her inne hos dere. Jeg har fått økt interesse for hage, sikkert fordi barna er store og jeg har mye bedre tid :D
  Jeg bor i Nannestad i Akershus i eget hus og hage :D

  Ha en strålende sommer :D

  SvarSlett
 6. Beklager, var innlegget med den andre bloggen min.
  Sissel

  SvarSlett
 7. Hej! Jag vill gärna ha min blogg med om det går. Jag skriver mest om min trädgård på en liten bakgård i Ystad. Älskar ovanliga små stenpartiväxter, Clematis och en hel del annat.

  SvarSlett
 8. Hei.
  Jeg vil gjerne ha hagen min hos dere.
  Jeg har en hverdagsblogg, men ser at interessen for hage blir større og større. Vi har kjøpt hus med stor tomt hvor mesteparten skal være naturtomt, men rundt huset vil jeg ha det litt "strukturert". Finner MYE inspirasjon på hagebloggene :)
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 9. Har bloggen min falt ut av lista?

  www.hagavegen.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Det kan virke som min blogg har falt ut av blogglista?
  www.hagavegen.blogspot.com

  SvarSlett
 11. Hei Anne. Hvis det ikke blir for mye bryderi for deg, så ønsker jeg å bli plassert under bloggrollen for "Hage og litt annet" - da jeg også blogger om hobbypuslerier og hverdagsliv!
  KLem fra Hagealven

  SvarSlett
 12. Hei Anne! Dette er en fantastisk oversikt over mye kreativitet i hagen hos folk! Inspirerende :) Ønsker at bloggen min også kommer på listen,

  hilsen anne-grete

  SvarSlett
 13. Her i Stavanger dukket artikkelen opp i Lokal Avisen, egentlig en reklameavis for handelstanden i byen. Men den har også diverse artikler om likt og ulikt. Jeg blar derfor alltid igjennom. Ble så glad, det var nesten som om det var min egen artikkel...

  SvarSlett
 14. Smukke blomster!:)

  SvarSlett
 15. Hej! Jag vill gärna vara med här! Min blogg handlar om att göra om en gammal ovårdad trädgård till något fint, och om att dela sin trädgård med två små barn.

  Hälsar Hanna från Skåne, Sverige

  SvarSlett
 16. Vil gjerne ha med bloggen min her, det er en ren hageblogg med forhåpentligvis litt dyreliv fra hagen også. Og så, tusen takk Anne for alt du gjør :)

  SvarSlett
 17. Hei Anne. Jeg vil gjerne ha med hagebloggen min på listen. Hilsen Sunniva

  SvarSlett
 18. Vil gerne have min haveblog: www.iminhave.dk med på listen.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger