søndag 10. juni 2012

Har du lyst til å gjesteblogge her på Hageblogger.no?

Hei :)
Nå har vi hatt gjestebloggere her på hageblogger.no i noen måneder og det med stor suksess! Flotte tilbakemeldinger fra både de som har skrevet og de mange som er innom og leser. Det er morsomt å trekke noen av hagebloggerene frem i lyset, og det er med på å gjøre flere oppmerksomme på at hageblogger.no finnes :)

Har du lyst til å være med og dele? 
Du melder deg på ved å skrive en kommentar her i denne posten. Eneste krav er at du står på en av listene her på hageblogger.no

Hver gjesteblogger har ett innlegg, tema er opp til dere.
Jeg tar kontakt med ca fire om gangen, kronologisk, så det vil si at de første fire som melder seg på nå får skrive først, osv. Når jeg tar kontakt så får dere også bred informasjon om hvordan levering av stoff foregår osv.

Gleder meg til å se hvem som vil være med og leke :)

12 kommentarer:

 1. Jag kan gärna vara med!Det vore roligt :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlett
 2. Hei Anne, jeg meldte meg tidligere for å skrive om kortgått mat. Men tror ikke jeg helt forsto når det var min tur. Vil jo helst skrive om noe som er ferskt og aktuelt. Si fra hvis du fortsatt ønsker et bidrag. Det kan godt henne det var jeg som ikke fulgte helt med. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Hei Anne.
  Rantenhagen bidrar gjerne med et innlegg. Det blir ev den sedvanlige Rantenhagestilen :) Om ønskelig.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg kan godt bidra med noe, men vil gjerne skrive om noe jeg kan:) Hva med noe om matauk til høsten? Diverse mat av epler fra egen hage?
  Maria:)

  SvarSlett
 5. Hei! jeg kan gjerne delta på bloggen og det jeg er best på er Sneglesikre planter.

  SvarSlett
 6. Jeg synes det høres spennende ut..og deltar gjerne ..mitt tema kan gjerne være hageglede

  SvarSlett
 7. Litt skummelt!!! Men jo.. Jeg hiver meg med jeg:)
  Anki

  SvarSlett
 8. Hei jenter!
  Beklager fravær av respons fra meg! Det var håpløst hektisk i forrige uke, og denne uken har jeg vært (er) ganske utslått så jeg har ikke greid å gi plass til dette også.

  Nå tar jeg kontakt med hver av dere som vil gjesteskrive, og så skal jeg oppdatere listen med nypåmelte i løpet av en par dager.

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne komme på listene over hageblogger, kanskje jeg senere kan gjesteblogge om jeg får sving på bloggingen. Det hadde vært strålende om jeg kunne fått litt flere lesere av det jeg skriver om mine to hager : En ganske ny (fra 2006) skogshage i Oppland H7 og en gammel (1925) , men ny for meg, eplehage H3 i Akershus. Jeg har mange spørsmål og mye hageglede :)

  SvarSlett
 10. Hei Anne. Jeg vil gjerne ha med bloggen min på lista. Har hage i ca H4/H5

  SvarSlett
 11. Hei Anne. Vil gjerne ha bloggen min inn på lista. Har hage i sone H4/H5.

  SvarSlett
 12. For et nyttig og lærerikt innlegg, Anne! Leste hvert ord!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger