mandag 12. mars 2012

Hageblogger? Lyst til å delta på hagemøbel-lanseringskveld hos Skeidar?

Litt sen beskjed dette, men Skeidar åpner straks sin nye hagemøbelutstilling, og om noen av dere hagebloggere har tid på onsdag kveld så har dere nå en mulighet til å delta på hagebloggtreff på Alnabru (Oslo), onsdag kveld kl 18.30:

"Husets vakreste rom har himmelen som tak og denne dagen gir vi deg et innblikk i vårens og sommerens interiørtrender for uterommet. Vi lanserer en rekke nyheter innen hage og dekor, og vi vil presentere trender og inspirasjon som ligger bak årets hagekolleksjon.

Vi vil ha litt servering av mat og drikke, du får anledning til å treffe andre bloggere, konkurranse med mulighet til å vinne gavekort, utdeling av goodiebags med smakebiter fra Signature of Scandinavia, Bo Concept m.m samt at vi gir deg anledning til å handle hos oss denne dagen for hele 20% rabatt!"

Påmelding snarest til (lise.haugan @ skeidar.no). Husk å oppgi din bloggs navn.

1 kommentar:

  1. Heldiggriser som bor i nærheten av oslo :)
    Kos dere!

    SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger