onsdag 9. april 2008

Da er det blitt flere hageblogger

Jeg har på moseplassen (og av google) fått tips om flere hageblogger og har nå lagt til disse. For å gjøre det litt oversiktlig så har jeg skrevet (ny) bak de jeg har lagt til. Kom gjerne med tips om du leser en hageblogg som ikke står her.

4 kommentarer:

 1. Har instalert meg på sofaen idag med en stor kopp kamillete, pcen i fanget og listen over hageblogger. Så mange flotte blogger!!!!

  SvarSlett
 2. Wow, så flott opplegg da! At ingen har tenkt på dette før, flott!

  Legger bloggen i linkene mine jeg;)
  Og ser at alle mine favoritter er med på lista;)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at dere liker samlingen.

  Gundam, din blogg er en sånn som jeg fant etter å ha støvsugd google, og jeg må si at som hageblogg er den litt orginal :D -Hage er jo mer enn bare planter - og det er innspirerende å se noen fokusere på det andre også :D )

  SvarSlett
 4. Hihi,ja begynte som hageblogg men har jo så mye mere og da...Og så har jeg faktisk en mann som elsker denne motorsaga si så jeg må si jeg var såååå langt fra å slette denne bloggen her endag;(
  Snart ingen trær igjen her nå, men jeg fyller på med annet;)

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger