søndag 13. april 2008

Nå også liste sortert etter oppdatering!

Jeg har nå prøvd ut en fungsjon som gjør at man kan sortere bloggene ettersom de oppdateres. Denne fungsjonen er fremdeles på betanivå, og ser ikke ut til å fungere på alle bloggene, men det går seg vel til håper jeg. 

Om andre blogspoteiere ønsker å gjøre det samme, så logg ut, og gå til draft.blogger.com og logg inn derifra. Når du så går inn i bloggen din vil du finne noen nye fungsjoner.

En kjempetakk til Pulsatilla/gro som hadde funnet ut av dette og forklart på sin blog hagen på landet

3 kommentarer:

 1. Hei

  Legger igjen min adr. til hagebloggen min. Her i hagen midt i landet, roter jeg året rundt, og den "trimmer" både kropp og sjel.

  Hilsen Kathrine

  SvarSlett
 2. Så flott da, takk for den (men, jeg hadde deg da på begge listene allerede ;) )
  Man hvilket navn vil du at den skal stå under? Jeg ser at blogger automatisk gir den navnet hagen 2008 mens adressen sier katrinehagen.

  SvarSlett
 3. Jøss. Hadde du meg da? Så flott:)) Kanskje kathrinehagen passer best? Hagen 2008 er muligens litt kjedelig?
  Mange navn som florerer rundt omkring ja, ta det du syns er flottest du. Ha en riktig flott vårdag::-)))

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 2 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 4 år siden

Svenske og danske hageblogger