mandag 14. april 2008

hageblogger og blogger med hageinnhold

Hmm, jeg innser at det er vrient å sette blogger i kategori, noen skriver nesten bare om hage, noen skriver litt om hage og litt om annet og noen skriver litt om hage og mest om annet. Noen av de som skriver bare om hage har alikevell færre bloggposter om hage i løpet av mnd enn noen som skriver mest om annet. Det er så ulikt hvor ofte bloggere poster, og det forandrer seg vel med sesongen hva som blir postet...

Jeg har skumle planer om kategorier grovt sortert etter mengde hageinnhold i bloggen, og legge til endel blogger som har mindre hageinnhold enn de jeg har her i dag. Funker det så funker det, funker det ikke så pytt. Hva funker for dere lesere?

7 kommentarer:

 1. Heisann. Dette var en koselig oppdagelse! :)
  En god gjerning å samle alle hagebloggere på ett sted. Må nok kikke innom flere (alle;).
  Jeg kaller meg selv hageblogger. Og det var hensikten fra starten av. Siden har det ballet litt på seg. Liker også å fotografere, mest i naturen og litt inne også ja. Det er ikke alltid enkelt for en hageblogger å holde bloggen gående om vinteren..... Men, fra nå av og utover blir det nok mange blomsterbilder fra de fleste hagebloggere.
  Takk for at du førte meg opp på lista di.
  Mvh.
  Ida.

  SvarSlett
 2. hyggelig å høre fra deg Ida :D Ja, det er superkjekt nå på våren og se at ting og tang dukker opp fra bakken, og at hagebloggerene dukker frem fra sine gjemmer :D

  SvarSlett
 3. Her er ein til: http://blomsterogbier.blogspot.com/
  Kan ikkje sjå den på lista?

  SvarSlett
 4. Tusen takk, da er den og en par til jeg hadde oversett lagt til :D

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Har funnet en blogg som jeg ikke finner her (tror jeg):
  http://www.tibbehagen.blogspot.com/

  SvarSlett
 6. hei oleiv lene, det var fint du så. Den ligger i den enkle listen på venstre side, men hadde sneket seg unna den som viser oppdateringer. Nå er den inne - takk for tips :)

  SvarSlett
 7. For en god ide, Mosefruen! Gratulerer med et godt hode :D !

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger