mandag 16. april 2012

Er du hageblogger og har lyst til å besøke Schrader gartneri og se årets nyheter?

Har du lyst til å besøkte et produksjonsgartneri og se hvordan og hva de produserer? Schrader gartneri har denne uken åpene dager for sine kunder, og de inviterer interesserte hagebloggere med :)

Dette arrangementet er kun for å vise frem utvalg og kvalitet, det blir ikke mulig å handle planter.

Schrader gartneri ligger på Nesodden. Stort og stolt gartneri som har 23.500 kvadratmeter drivhus og planter som holder meget høy kvalitet. Det er Schrader som bisto med planter for Hagebloggerenes stand på Hagemessen. Blant annet rariteter som Ipomoea Batatas (ornamental søtpotet) og kengurufot, og mer ordinære varer som krysantemum i alle farger og Calandiva, spesiell avart av Ildtopp.

Åpent:
Tirsdag fra 15.00 til 17.00.
Onsdag og torsdag fra 09.00 til 16.30
Fredag fra 09.00 til 13.00
Bilde fra utstillingen i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger