fredag 20. april 2012

Stillingsutlysning: Opplysningskontoret for blomster og planter søker informasjonskonsulent

Lyst til å spre glede og kunnskap om blomster på heltid?

Opplysningskontoret for blomster og planter søker ny informasjonskonsulent, en kreativ og selvstendig person som ønsker å bidra til å spre kunnskap om alle de fantastiske plantene som produseres i Norge.

Vi søker en utadvendt person med relevant faglig bakgrunn med:
* Interesse for og kunnskap om blomster og planter
* God muntlig og skriftlig formidlingsevne
* Erfaring innen informasjons/kommunikasjonsarbeid og kontakt med presse/media


Se hele utlysningen her

5 kommentarer:

 1. Ett ord ,,nydelig,,
  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker hage, men dette med blogg er litt nytt for meg :) så da er det flott at du har samlet hagebloggene på et sted, så kan jeg lære av de mer erfarne :)

  SvarSlett
 3. Hei Anne,

  Jeg har laget meg en egen hageblogg, og har importert alle hagerelaterte innlegg fra Turid Uten Tresko over til min nye hageblogg. Kan du legge til hagebloggen min under hageblogger.no, og fjerne Turid Uten Tresko? :) Hagebloggen heter Botanisk Lykke og har adressen; www.botanisklykke.blogspot.com

  Tusen takk!! :))

  Klem, Turid

  SvarSlett
 4. Det høres morsomt ut med høns i hagen. Dverghøns for eksempel. Ulempen er at man blir bundet, når man har lyst til å reise bort.

  Vil så gjerne stå på lista over Hageblogg med litt til. Er det mulig tro?

  Ha en finfin onsdag!

  SvarSlett
 5. Hej Anne

  En dejlig side med mange skønne blogs du har samlet. Jeg ønsker selv at komme på listen med min nye blog: http://florasunivers.blogspot.dk/

  mvh Flora

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

Svenske og danske hageblogger